GB

Nyheder fra Hotel Koldingfjord

Nyrenoverede værelser og billedserie af Leif Sylvester - 30-01-2017 

På Hotel Koldingfjord har vi mellem jul og nytår gennemført renovering af 39 dobbeltværelser. Det har været vores ønske at tilfører nye farver uden at gå på kompromis med den ro og balance som Hotel Koldingfjords værelser er kendte for.

I Dagmar og Christians Palæer er der bl.a. benyttet 3 forskellige vægfarver, en på hver etage, og disse farver matcher nye sengetæpper, sengegavle og den øvrige møblering, der bl.a. omfatter designikoner fra Nanna Ditzel og Arne Jacobsen. Værelser er også tilført nye elementer, bl.a. et nye sofa bord designet af arkitekt Thomas Pedersen.

I efteråret 2016 videreførte vi ligeledes vores samarbejde med kunstner Leif Sylvester. Leif Sylvester har tidligere leveret en unik vægudsmykning til hotellets reception og nu er det blevet til 24 unikke billeder til værelser i Dagmar og Christians Palæer. Billedserien er blevet til på grundlag af en af Sylvesters farverige plakater, som Sylvester har arbejdet videre på. Billedserie kaldes forandring og hver billede er med til at give værelserne i de to smukke gamle palæer yderligere sjæl.


Hotel Koldingfjord nr. 5 på Tripadvisor® Top 25 liste over danske hoteller - 26-01-2017

Det anerkendte rejsesite Tripadvisor® udgiver hver år en Top 25 liste over Danmarks bedste hoteller. Listen er netop offentliggjort og her kan Hotel Koldingfjord, Kolding, glæde sig over en placering som nr. 5 blandt førende danske hoteller.

Denne specielle hæder på Tripadvisor® er baseret på anmeldelser fra rejsende fra hele verden.

Se den samlede liste her

”Den daglige dialog mellem hotellets gæster og medarbejdere er medvirkende til at vi kontinuerligt kan udvikle de oplevelser som vi tilbyder. Vi er meget taknemmelige for den hæder, vi her modtager på grundlag af vore gæsters oplevelser på Hotel Koldingfjord.” udtaler adm. direktør Peder J. Madsen. 
               


Flot nominering for 2. år i træk - 06-01-2017
Det er netop blevet offentliggjort at Hotel Koldingfjord fortsat placerer sig i dansk møde- og eventbranches absolutte top og anerkendes med nominering i kategorien Bedste Service til KURSUSLEX Møde & Event Award 2017.

I forbindelse med MØDEDAGEN i Bella Center, den 1.-2. marts 2017 fejrer KURSUSLEX de steder og leverandører, som skiller sig særligt ud i møde- og eventbranchen.

Danmarks møde- og eventplanlæggere har hen over efteråret 2016 indstillet kandidater til en eller flere af de 8 Award-kategorier.

En stor anerkendelse
”Vi er stolte over denne normineringen og samtidig glade for den tillid der hver dag vises os i vort samarbejde med vore mange gæster” siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.


FREM er tilbage- 11-11-2016
De karakteristiske gaffelsejl på skonnerten FREM kan nu atter ses på Koldingfjord. Læs mere her


Hotel Koldingfjord har udvidet for millioner - 11-09-2015
Vi har henover sommeren 2015 udvidet vores konferencekapacitet med 500 m2 - læs mere og se billederne af vores nye lokaler her