GB

Kokkeelev vinder verdensmesterskab for konference-kokke under 26 år.

Kokkeelev Trine Thybo Rasmussen, Hotel Koldingfjord, har torsdag 16.04.2015 vundet verdensmesterskab for konference-kokke under 26 år. 

IACC, International Association of Conference Centers, afholder hvert år konkurrence for talentfulde kokke på konferencecentre over hele verden.

Ved verdensmesterskabet, der fandt sted i Fort Lauderdale, Florida, deltog ligeledes kokke fra konferencecentre i USA og Australien.

Opgaven bestod i at tilberede en konferencehovedret, og der kunne arbejdes med råvarerne: oksefilet, kammuslinger og asparges.

”Vi er meget stolte over Trines flotte præstation, der vidner om, at dansk gastronomi er noget ganske særligt. Og så er vi naturligvis taknemmelige for, at vi på Hotel Koldingfjord har fået lov til at deltage i udviklingen af Trines talent.” udtaler adm. direktør Peder J. Madsen.

Trine Thybo Rasmussen, født 1989, har været i lære som kok på Hotel Koldingfjord siden januar 2011.

Efter endt uddannelse i sensommeren 2015 ønsker Trine at videreuddanne sig enten i Danmark eller udlandet. Trine er bl.a. meget interesseret i konditorfaget, og målet er at føje en konditoruddannelse til det kommende svendebrev som kok.Hotel Koldingfjord udvider for millioner

Vi udvider i løbet af 2015 vores konferencekapacitet med 500 m2 - læs mere og se plantegningerne her