Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Vi har renoveret for 5 mio. kr.


Varme og lethed. Arbejdsvenlige højborde med udsigt over Kolding Fjord. Skrivevægge med plads til store tanker og kreative processer. Flot, ny granitbelægning. Ro og balance ved dybde og varme farver. Smukke Finn Juhl-møbler. Nye boksmadrasser på alle værelser. Det er nogle af nøgleordene i vores nyrenoverede omgivelser. Læs mere her


Ny hjemmeside skaber ro og overblik


Det er ikke kun vores hotel, som har gennemgået en omfattende renovering. Vores hjemmeside har fået et helt nyt look, som vi er meget stolte over. Vi synes selv, at hjemmesiden er logisk og enkelt opbygget. Vi har ønsket at skabe ro og overblik. Et af midlerne er store billeder og mindre tekst. Sig til, hvis du har gode idéer eller kritik. Det er vigtigt, at vores kunder er tilfredse, så hold dig ikke tilbage med hverken ris eller ros. Se hjemmesiden her og tjek muligheden for hot rate på Hotel Koldingfjord.


Inviter hele familien til Kolding i påsken


Hotel Koldingfjord tilbyder et dejligt påskeophold for hele familien. Nyd det tidlige forår i naturen omkring hotellet eller tilbring en hel dag i LEGOLAND, bare 40 minutters kørsel fra Hotel Koldingfjord. Påskeopholdet strækker sig over tre dage (to overnatninger). Prisen, inklusiv to retters middag, er kun 1.095 kr. pr. voksen - børn under 12 år halv pris.


En påske med mange aktiviteter i Kolding


Påsken er fyldt med interessante aktiviteter i Kolding. Palmesøndag kan du opleve Kolding Bykor give koncert i Koldinghus, byens historiske kongeslot, hvor der hele påsken sker spændende ting og sager. Påsken er også tæt på at være sidste chance, hvis du vil se udstillingen "1001 skatte".


Første udstilling i Nordeuropa


TRAPHOLT - museum for kunst, design og kunsthåndværk - har flere udstillinger i påsken. TRAPHOLT præsenterer for første gang i Nordeuropa den amerikanske kunstner, danser og performancekunstner Nick Cave. Udstillingen består af 40 store tekstilskulpturer og installationer kaldet "soundsuits" samt videoer, hvor disse kan opleves i bevægelse. Søren Martinsen vender vrangen ud på etablerede forestillinger og traditioner i udstillingen "Danskeren". Et andet tilbud er "Finn Juhl - et dansk design-ikon".


Kursus i fire moduler for mødeplanlæggere


FUEL – Relation Drivers Course er titlen på et spændende kursus for mødeplanlæggere. Det består af fire moduler, som via top-relevante undervisere og foredragsholdere stiller skarpt på processer og værktøjer i forbindelse med koncept- og projektstyring. Således fokuserer kurset på praktisk indlæring, vidensdeling og netværksskabelse inden for møde- og eventmarkedet. Kurset udbydes af Inspiring Denmark med bl.a. Hotel Koldingfjord som partner. Målet er at styrke relationerne til eksisterende gode kunder samt skabe kontakt til potentielt nye kunder med salg for øje.


Nomineret til "Årets konferencecenter 2013"


Hotel Koldingfjord er blevet nomineret til "Årets konferencecenter 2013". Fem konferencecentre kæmper om den ærefulde titel. Spændingen udløses på Foreningen Danske Konferencecentres årsmøde i næste måned. De fem nominerede centre har samlet  den bedste placering, når kunderne vurderer deres service- og kvalitetsniveau, f.eks. rengøring, betjening og service, teknik, mad og evnen til at holde, hvad der bliver lovet. 


Engagement kan aflæses på bundlinjen


Medarbejder-tilfredshed er fint, men medarbejder-engagement kan direkte aflæses på bundlinjen. Engagement opstår, når vi skal løse opgaver, der ligger en smule over vores kompetenceniveau. Ikke for meget, så bliver vi frustreret, og ikke for lidt, så keder vi os. Det vil sige, at den fantastiske arbejdsplads opstår der, hvor der er ledere, der kan sætte barren lige præcis i det hul, der betyder, at vi hver dag skal strække os lidt for at komme over. Læs mere i Mikes Corner.


Ny selskabsmenu på Louisehøj


På Louisehøj er alle selskaber en særlig begivenhed, hvor du får en totaloplevelse i uforstyrrede omgivelser. Ved et selskab på Louisehøj får du og dine gæster hele villaen for jer selv og med egne kokke og tjenere, som kun betjener jer. Velkomstdrinken kan indtages i villaens smukke vinkælder, på plænen ud mod Kolding Fjord eller på den vestvendte terrasse. Den efterfølgende kaffe og cognac serveres naturligvis i det gamle herreværelse. Se Louisehøjs helt nye selskabsmenu for resten af året her.


Farmerfest med halm i træskoene


Hotel Koldingfjord er ikke kun ro, forkælelse og luksus. I 2013 tilbyder vi at holde Farmerfest. Her er der halm i træskoene, helstegt pattegris samt rød- og hvidternede duge. Scenen er sat til en hyggelig fest i afslappede omgivelser. Til jer der ønsker en sjov og uformel middag med masser af god mad!

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her