Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Forårstegnene er omkring os


Hotel Koldingfjord - placeret midt i den dejlige natur - byder en længe ventet gæst hjertelig velkommen. Overalt er forårstegnene omkring os. Havemøblerne er sat på terrassen, stierne i skoven bliver flittigt benyttet, og cyklerne til udlån er pumpet. Husk altid at have tøj med til en rask gå- eller løbetur. For de ekstra friske, bades der fortsat i fjorden om morgenen.


Kulturskatte på Koldinghus


21. april er det sidste chance for at se udstillingen 1001 Skatte på Koldinghus. Museet på Koldinghus og Stadsarkivet i Kolding råder over betydelige kulturskatte, som sjældent eller aldrig kommer frem i lyset, men det gør de i denne særudstilling. Fra 13. april til 16. juni viser UNIKAFORM helt nye modeller i strik, designet og udført af medlemmer af sammenslutningen Netmaskerne, der består af 70 danske designere, som arbejder med maskinstrik. Anledningen til udstillingen er, at 2013 er 150-året for Den Glücksborgske Slægt på Danmarks trone.


Plant et træ i forårsskoven


Start jeres kursus på Hotel Koldingfjord med at plante jeres eget træ i skoven. Vi fortsætter succesen fra efteråret og tilbyder alle kursushold et lille træ i hotellets skov. Et træ, som med tiden kan vokse sig stort og stærkt som et symbol på styrken og værdien i jeres kursus. Ligesom træet fremadrettet vil skærme for blæsten, er et kursus på Hotel Koldingfjord vejen til fremtidens vækst – vi har plads til ro, fordybelse og refleksion. Kontakt os allerede i dag på tlf. 76 20 86 00, så vi kan drøfte mulighederne for et værdiskabende kursus for din virksomhed.


Arne Jacobsen-sommerhus er genopført


Trapholt præsenterer en topattraktion for det design- og arkitektur-interesserede publikum. Arne Jacobsens Kubeflex-sommerhus, det eneste eksisterende af sin art, er genopført ved Trapholt og indrettet med Arne Jacobsen-design. Der er tale om en unik totaloplevelse af den internationalt anerkendte arkitekt. Der er rundvisninger hver dag - læs mere her. Flere spændende udstillinger er på vej, blandt andet med Marco Evaristti. Det var på Trapholt, at Evaristti for alvor blev kendt for de blendede fisk. Denne udstilling åbner 18. april.


Mike's Corner om teambuilding


"Når vi nu snakker teambuilding og teamøvelser, har vi så nok fokus på kommunikationsmønstrene? Træner vi overhovedet de rigtige ting, når vi laver de øvelser? Det synes jeg, er interessant at tænke lidt mere over". Læs meget mere i Mike's Corner. Mike Hohnen er coach, træner og foredragsholder. Han bidrager hver måned med spændende tanker om den møde-, kursus- og konferenceverden, vi lever i.


Velgørenhedsaften med hotte City Singler


Onsdag 8. maj inviterer vi indenfor til velgørenhedsaften - ligesom sidste år med masser af spændende underholdning på Hotel Koldingfjord. Glæd dig ikke mindst til at møde de hotte City Singler Sofie Lassen-Kahlke, Trine Gadeberg, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel. Det er frækt, hylende morsomt og fyldt med selvironi, når disse vidunderlige kvinder forkæler dig med scener fra deres succesfulde show: City Singler. Velgørenhedsauktionen er aftenens store højdepunkt. Koldings borgmester, Jørn Pedersen, har over 30 eksklusive effekter under hammeren. Byd på en luksusyacht for en dag, kunst, luksusmiddage, Top Race og meget mere. Overskuddet går til børneafdelingen og hospitalsklovnene på Kolding Sygehus samt andre spændende børneprojekter i Trekant-området.


Fest på kongeslottet


Overvejer du at holde din næste fest i Café Koldinghus? I den gamle forrådskælder under Koldinghus er scenen sat til et helt fantastisk festarrangement, når der dækkes op og tændes levende lys i de smukke, rustikke og historiske rammer. Læs mere om dine muligheder her.


Vi tapper 20 liter birkesaft i døgnet


Fra slutningen af marts og frem til birken springer ud, tapper souschef i køkkenet, Jannik Jensen, dagligt saft fra birketræerne i skoven omkring Hotel Koldingfjord. Det bliver faktisk til en hel del – op til syv dunke med hver 20 liter – og det på et enkelt døgn.
Den frisktappede saft får herefter et opkog, inden saften fryses ned til senere anvendelse. Køkkenet bruger løbende den sødlige birkeekstakt i desserter og bagernes hjemmebagte birkebrød. En stor del af birkesaften går endvidere til Hotel Koldingfjords helt egen birkevin, som kan købes i Restaurant Koldingfjord.


Forår med hyggeligt weekendophold


Nyd de smukke forårstegn og forkæl hinanden med et weekendophold på Hotel Koldingfjord – midt i den skønneste natur. Vi serverer eftermiddagskaffe med hjemmebag, velkomstdrink, 4-retters middag, kaffe med sødt og stor morgenbuffet. Og glem ikke vinsmagning i vinkælderen. Prisen er kun 1.195 kr. pr. person.


En vandmand - den sidder man da på


På Hotel Koldingfjord går natur, arkitektur og atmosfære op i en højere enhed. Vi har netop investeret i nye møbler, blandt andet ILVAs nye siddemøbel Jellyfish, som betyder vandmand eller gople. Vælg selv, om Jellyfish er en stol, skammel eller puf. Kært barn har mange navne og anvendelsesmuligheder. Jellyfish er designet af Rutger Andersson, der - inspireret af goplens bløde muskulatur og overflade - har skabt et møbel, som forbedrer den siddendes blodcirkulation og lader kroppens led afspænde.

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her