Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Her finder du ro og skaber resultater


Hotel Koldingfjord er stedet, hvor mennesker mødes, udveksler idéer, finder ro og skaber resultater. Uanset om du besøger Hotel Koldingfjord som privat gæst eller kursusdeltager, bringer de unikke omgivelser, historiske bygninger og ikke mindst den smukke natur ro og balance til krop og sjæl. Tilbage i tiden var vores bygninger et sted, hvor lungesyge børn samlede kræfter og fandt styrke til at gå en sund og tryg fremtid i møde. Et sådant sted er Hotel Koldingfjord også i dag. Ved hjælp af balancen i og omkring hotellet tager du herfra styrket og klar til at møde de mange udfordringer, fremtiden byder på.  


Nyhed: Naturyoga i skoven


Opdag den skønne danske skov på en ny og inspirerende måde og bliv en oplevelse rigere. Hotel Koldingfjord udbyder nu skøn og afstressende naturyoga i skoven omkring hotellet ved exam. yogalærer Anett Lotus. Der er mindst fem gode grunde til at vælge naturyoga: 1. Afstresning fra møde. 2 Frisk luft giver plads til nye idéer/tanker. 3 Smidiggør kroppen. 4. Oplader en fysisk/psykisk træt krop. 5. Samvær med kolleger på en anderledes berigende måde.
Naturyoga kan tilpasses netop jeres mødeindhold og forventninger, - ring til vores konferenceafdeling og lad os få en snak om mulighederne på tlf. 76 20 86 00.


Dansk pinsefrokost med flot udsigt


Søndag 19. maj glæder vi os til at servere en stor dansk pinsefrokost med udsigt til Kolding Fjord. Nyd en smuk forårssøndag i de fantastiske omgivelser på Hotel Koldingfjord og forkæl jer selv og hinanden med en skøn pinsefrokost. Vi serverer bl.a. Sol over Gudhjem, dansk kalv, stegt ørred, økologisk hanekylling, nordisk ostebord og hvid honningkage.


Velgørenhedsaften - få pladser tilbage


Vi har få ledige pladser tilbage til vores velgørenhedsaften onsdag 8. maj. Glæd dig ikke mindst til at møde de hotte City Singler Sofie Lassen-Kahlke, Trine Gadeberg, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel. Velgørenhedsauktionen er aftenens store højdepunkt. Koldings borgmester, Jørn Pedersen, har over 30 eksklusive effekter under hammeren. Byd på en luksusyacht for en dag, kunst, luksusmiddage, Top Race og meget mere. Overskuddet går til børneafdelingen og hospitalsklovnene på Kolding Sygehus samt andre spændende børneprojekter i Trekant-området.


Når festen skal være noget særligt


Hold festen på Louisehøj, når anledningen er noget ganske særligt. Her er alle selskaber en særlig begivenhed, hvor du får en totaloplevelse i uforstyrrede omgivelser med egne kokke og tjenere. Louisehøj er meget mere end blot lokaler – her handler det om ro og harmoni. Der er plads til 34 gæster, og vi garanterer, at I aldrig glemmer netop denne fest.


Del dine tanker og idéer med os


Hjælp os. Hvad er dine tanker omkring fremtidens møder? Hvor kan vi styrke vores indsats? Del gerne dine tanker og idéer med os. Send os en mail på hn@koldingfjord.dk. Salg- og marketingchef Hanne Nedergaard venter spændt på at høre fra dig. På Hotel Koldingfjord er medarbejdernes fornemste opgave at være de perfekte værter ved dit mødearrangement – hver gang. Det er et privilegium, vi tager seriøst og konstant holder fokus på.


Mike's Corner - om motivation


En ny amerikansk bog forklarer emnet motivation ud fra en model, der handler om hen-imod og væk-fra. Viden om præcis de to mønstre kan hjælpe os til at forstå os selv og andre på en ny måde. Vi er alle motiveret af hen-imod og væk-fra i et vist omfang, men hos de fleste af os er den ene af de to dominerende. Læs mere i Mike's Corner


Miniferie i pinsen i Kolding


Kr. Himmelfartsdag og pinsen står for døren. Har du lyst til en miniferie? Vi tilbyder eksempelvis tre dage og to nætter, inkl. stort morgenbord og to retters middag med efterfølgende kaffe/te. Prisen er 1.435 kr. pr. person. Kolding ligger centralt, når du holder ferie og vil på udflugt i det sydlige Danmark, men du er også hjertelig velkommen til at blive på hotellet og nyde vores poolområde med sauna og fitnessrum, spillerum med Nintendo Wii, egen badebro samt cykler – det hele til fri afbenyttelse.


Det sker på Koldinghus og Trapholt


Fra 13. april til 16. juni viser Koldinghus udstillingen UNIKAFORM - det er helt nye modeller i strik, designet og udført af medlemmer af sammenslutningen Netmaskerne, der består af 70 danske designere, som arbejder med maskinstrik. Anledningen til udstillingen er, at 2013 er 150-året for Den Glücksborgske Slægt på Danmarks trone. Museet på Koldinghus markerer også et overset jubilæum med en udstilling. 21. maj er det præcis 70 år siden, at 59 finske børn ankom til Kolding Banegård med små kufferter i hånden og et navneskilt om halsen. På Trapholt er der søndag 19. og mandag 20. maj Pinsemarked. 38 af Danmarks bedste kunsthåndværkere kommer til Trapholt for at vise deres nyeste kreationer. Igen i år vil standene være placeret i museets park med den smukke udsigt. Oplev keramik, tekstil, glas, smykker og meget mere.

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her