Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Sol og sommer på Hotel Koldingfjord, som igen vinder fornem pris


Hvor er det herligt. Vi kan mærke sommeren på Hotel Koldingfjord, og vi glæder os til mange flere sommerdage. Denne skønne årstid med et hav af farver og dufte giver vores gæster rig mulighed for at nyde stilheden og naturen - enten via de to sydvendte terrasser eller på gå- og løbeture i skoven eller langs fjorden. Skønt er det, at vores gæster sætter pris på alle herlighederne. Hotel Koldingfjord har netop for andet år i træk modtaget TripAdvisor’s "Certificate of Excellence". En pris, som kun tildeles de hoteller, som kontinuerligt modtager gode anmeldelser på TripAdvisor. Prisen placerer Hotel Koldingfjord blandt de øverste 10 procent af alle hoteller i hele verden.


Mini-sommerferie for HELE familien


Hotel Koldingfjord er det perfekte udgangspunkt, hvis du trænger til en mini-sommerferie, som tilfredsstiller HELE familien. Den Gamle By og ARoS i Aarhus, Legoland og Lalandia i Billund, Løveparken, H. C. Andersens Hus, Vesterhavet og Flensburg ligger mindre end en timers kørsel fra hotellet. I vælger selv, om I skal bo her én eller flere nætter. Jo flere overnatninger, jo billigere. Vi har også sommerferieophold med halvpension, så I for alvor kan nyde vores historiske bygninger, den store fredsskov på solsiden, de grønne plæner eller vandet med den hyggelige bådbro.


Nye cykler - lån dem gratis


Omgivelserne omkring Hotel Koldingfjord inspirerer ikke mindst på denne årstid til udendørsaktiviteter. Vi har netop anskaffet nye cykler, som vi med glæde låner ud til alle vores gæster, som har lyst til at nyde nogle timer ude i den smukke natur. Foretrækker I at hygge jer hjemme ved hotellet på plænen langs fjorden, udlåner vi kongespil, krocket og andre spil. I skal blot henvende jer i receptionen.


Det sker i Kolding i juni


Koldinghus viser fra 8. juni en særudstilling med Hans Voigt Steffensen. Han har siden 1970’erne skabt billeder, der emmer af musik, bevægelse, sanselighed og livsglæde. Hans Voigt Steffensen er især kendt for sine ekspressionistiske og farvestrålende dansebilleder. Samme sted, Koldinghus, åbner 15. og 16. juni porten til en slotsbasar med salg af designertøj, sko, smykker, kunsthåndværk og kvalitetsfødevarer fra over 50 stande. Der er servering i slotsgården og koncert med Lasse og Mathilde.

Fredag 21. juni er der Open By Night i Kolding. Byens butikker holder åbent til kl. 22.00 og frister med masser af gode tilbud. Aftenen kulminerer med en gratis tag-koncert med A Rush of ColdPlay og Michael Jackson Tribute.

Dronning Dorotheas Badstue arrangerer torsdag 20. og 27. juni spansk fest på terrassen med wellness på den spanske måde med hygge, fakler, forkælelse og fri adgang til Badstuens faciliteter. Nyd dampbadet, relaxbassin, saltbassin, duftbassin og det fantastiske udendørs spabad på taget med udsigt over Slotssøen og Koldinghus. Der kører sauna-gus i løbet af aftenen.


Afslut dit kursus med en lille stående buffet


Der er ingen grund til at køre hjem fra et kursus på tom mave. Nu tilbyder vores køkkenchef, Jesper Kristensen, to nye muligheder, når dit kursus- eller konferenceophold er forbi på Hotel Koldingfjord. Du kan vælge grove wraps fyldt med krydret kylling eller chilistegt oksefilet lige til at tage med på farten. Eller måske foretrækker du en lille stående buffet med små sandwiches, sunde snacks og kage. Ring til vores konferenceafdeling på 76 20 86 00 og hør nærmere.


Mike's Corner: Gå kun efter én kanin


En kinesisk filosof har en gang udtalt: "Den, der forsøger at fange to kaniner, fanger ingen af dem." Det tænker Mike Hohnen tit på i hverdagen, når han forsøger at jonglere med dagens prioriteter. "Men nu skal det være slut. Jeg har kastet mig over litteraturen om personlig produktivitet for at finde ud af, hvordan man bliver god til at gå efter én og kun én kanin", skriver Mike Hohnen. Læs hele Mike's Corner her.


Nyt ansigt styrker konferenceafdeling


Vi har valgt at styrke vores konferenceafdeling. Carina Gunderlund er fra 3. juni ansat som konferencekoordinator. Målet med ansættelsen er blandt andet at øge fokus på den interne servicering ved telefonerne, i lokalerne og at styrke den emotionelle forbindelse mellem vores gæster og os. Carina Gunderlund kommer fra en lignende stilling på Hindsgavl Slot. Hun arbejdede tilbage i 2006 i receptionen på Hotel Koldingfjord, og vi glæder os til igen at arbejde sammen med Carina.


Skt. Hans-fest - bestil plads i god tid


Kulturchef Lone Leth Larsen, Kolding Kommune, holder årets båltale, når vi søndag 23. juni inviterer til Skt. Hans-aften. Det er en traditionsrig og populær aften, så det gælder om at bestille plads i god tid - du kan bestille dit bord på 76 20 86 01. Vi tænder bålet kl. 21.00, men inden da serverer vi en dejlig menu. Vælg mellem to eller tre retter til henholdsvis kr. 318,- og kr. 355,-. Spisningen foregår fra kl. 18.00. Glæd dig til at smage blandt andet skinke fra Fanø og grillet oksefilet. Alle er velkomne, når vi tænder bålet på kanten af fjorden, og her er der mulighed for at købe pølser fra grill og drikkevarer.


Bestil din næste fest hos Camilla i Café Koldinghus


På Café Koldinghus vil gæsterne de kommende uger opleve en enorm energi. Camilla Müller er nemlig tilbage som cafébestyrer efter endt barsel. Hun glæder sig til at byde sommerens mange feriegæster velkommen mellem de nøgne og rå mursten i de historiske rammer. Camilla er også klar med gode idéer og inspiration til din næste fest, middag eller aktivitet på Café Koldinghus, hvor gæsterne altid er garanteret en unik og anderledes oplevelse.

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her