Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Christian 4. ville elske det! Portvin på Koldinghus Slot


I Christian 4.´s gamle forrådskamre på Koldinghus Slot inviterer Café Koldinghus og Sigurd Müller Vinhandel til en fantastisk aften med lækkerier til alle med forkærlighed for portvin og veltilberedt mad. Glæd dig til fredag den 30. august kl. 18.30. Bestil bord på tlf. 75 50 47 98 eller på mail. Se den lækre menu her


Ta' på sommerferie i Kolding – tæt på alt det sjove


Ferie også i august. Helt frem til 12. august tilbyder vi særlige fordelagtige priser, og du bestemmer selv, om din familie skal overnatte en, to, tre eller flere nætter. Læs mere om mulighederne her. Vi har værelser med fjordudsigt eller udsigt til fredfyldt skov. På under en time kan du køre til "Den gamle by" i Aarhus, LEGOLAND og Lalandia i Billund, Løveparken i Givskud og H.C. Andersens hus i Odense.
http://www.koldingfjord.dk/opholdferie/weekend-og-ferie/ferieovernatninger/


Frø til fremtidens vækst


Bestil et kursus på Hotel Koldingfjord og plant jeres eget træ i skoven. Det lille træ vokser sig med tiden stort og stærkt som et symbol på styrken og værdien i netop dit arrangement. Ligesom træet fremadrettet vil skærme for blæsten, er et kursus på Hotel Koldingfjord vejen til fremtidens vækst – vi har plads til ro, fordybelse og refleksion. Kontakt os allerede i dag på tlf. 76 20 86 00, så vi kan drøfte mulighederne for et værdiskabende kursus for din virksomhed.
http://www.koldingfjord.dk/konference/ro-fordybelse-og-refleksion/froe-til-fremtidens-vaekst/


En unik ramme om dit møde/konference


Den gamle overlægebolig Louisehøj ved Hotel Koldingfjord danner en helt fantastisk ramme om dit møde/konference eller private selskab. Boligen – hvorfra der er en pragtfuld udsigt over fjorden – er nænsom restaureret. Vi har investeret i det bedste, når det gælder mødefaciliteter, husets indretning og møblering. Her kan du holde dit møde uforstyrret, for vi tager kun ét arrangement ind ad gangen. Her er naturligvis et topmoderne køkken, hvorfra vores engagerede team sørger for at dine gæster kan nyde frokost eller middag. Louisehøj har plads til mellem 12 og 34 personer, og den unikke villa har egen indgang og have. Det bliver ikke mere personligt.
http://www.louisehøj.dk/erhverv/moeder/

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her