Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »Efterårets store event: "Kokke Knækker Cancer"


Hotel Koldingfjord er med i forreste række, når TV2 og Kræftens Bekæmpelse lørdag 26. oktober gennemfører det store show "Knæk Cancer". Vi inviterer samme aften indenfor til arrangementet "Kokke Knækker Cancer", hvor alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Der bliver serveret en 5-retters gourmetmenu med tilhørende vine. Vi stiller hotellet samt personale til rådighed uden beregning, mens råvarer, vine med mere sponseres af leverandører. Under middagen vil der være mulighed for at følge med i TV2s udsendelse på storskærme og kendte kunstnere vil underholde.


Efterårsferie på Hotel Koldingfjord


Har du styr på, hvordan du vil forkæle din familie i efterårsferien? Hotel Koldingfjord tilbyder et hyggeligt efterårsferieophold - med mulighed for, at HELE familien bliver forkælet. Vi ligger perfekt, hvis I vil besøge eksempelvis Legoland og Lalandia i Billund, H.C. Andersens Hus i Odense, Den Gamle By i Aarhus eller Løveparken i Givskud. Opholdet strækker sig over tre dage og to nætter, og det er inklusiv stort morgenbord samt to retters middag efter køkkenchefens valg. Book din efterårsferie her.


Ecco Walkathon og professionelt boksestævne


12. oktober afvikles Ecco Walkathon i Kolding. Det er ikke et løb, men en hyggelig familietur. Det gælder ikke om at komme først, men om at hygge sig på ruten. Du kan vælge mellem ruter på 6 eller 10 km. For hver kilometer, du går, donerer ECCO 7,50 kr. til det støtteprojekt, du vælger. 19. oktober er der professionelt boksestævne i Koldinghallerne. Team Sauerland og Nordic Fight Night besøger Kolding. Køb din billet på www.billetten.dk eller ring direkte til Koldinghallerne på telefon 76 32 60 00.


Christian 4. tilbage på sit slot i Kolding


Hvordan gen-designer man sit eget plast-affald? Det spørgsmål kan du blive klogere på alle hverdage i efterårsferien på Trapholt. Hør om udstillingen Out to Sea og deltag i en praktisk workshop, hvor du lærer at genanvender plastaffald. Læs mere her. Endnu et arrangement på Trapholt, der søndag 13. oktober hylder traditionen fra stedets gamle æbleplantage. Pres din egen æblemost midt i kunsten fra kl. 11 til 15. Kolding Naturskole medbringer al teknikken. Du skal blot huske æbler og flasker. På Koldinghus er en række anerkendte guldsmede fra Danmark gået sammen med kolleger fra Brasilien om en fælles udstilling af moderne smykkekunst. Udstillingen viser ikke blot spændende kontraster mellem nordisk enkelhed og sydlandsk overdådighed, men også en fælles reference til globale spørgsmål om bæredygtighed. I efterårsferien vender Kong Christian 4. tilbage på Koldinghus. Der er gratis adgang for alle under 18 år. Du kan møde modige mænd i fægtekamp, deltage i Christian 4.'s Fægteskole, fange fisk i fiskedammen, spille renæssancespil i Christian 4.'s spillebule og følge en hekseproces, hvor heksen måske bliver brændt på bålet.


Mød os på møde og eventmessen 2014


Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen onsdag 12. og torsdag 13. marts 2014. Her udbyder Kursuslex den store møde- og eventmesse, og Hotel Koldingfjord er selvfølgelig igen at finde på denne messe. Kig forbi og hils på os. Lad os få en snak om udfordringer samt muligheder - eller lad os fortælle lidt om de sidste nye tiltag hos os. Du kan allerede nu aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes på messen. Kontakt Hanne Nedergaard på hn@koldingfjord.dk.


"Knæk Cancer" - køb en ekstraordinær oplevelse


Vi håber, at din virksomhed har lyst til at deltage i vores arrangement "Kokke Knækker Cancer", hvor alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.  Idéen er, at firmaer og virksomheder køber et 8-mands bord til en pris af 50.000 kroner. Ved dette bord kan placeres seks kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere, mens de to sidste stole besættes af en kendt person med ledsager, der stiller op i den gode sags tjeneste. Arrangementet finder sted lørdag 26. oktober og er en del af TV2-showet "Knæk Cancer".


Mike's Corner: Tanker kræver opmærksomhed


Kvaliteten af andre menneskers tanker hænger direkte sammen med den opmærksomhed, vi giver dem. Når vi lytter aktivt med fuldt fokus og øjenkontakt – uden at afbryde, men måske tværtimod opmuntrer folk til at sige endnu mere, når de har talt ud - så løfter vi dramatisk den tankevirksomhed, der foregår omkring os. Men at lytte aktivt og opmærksomt er noget helt andet end at lytte, mens man sidder og trommer med fingrene i bordet, fordi man venter på selv at komme til eller at kunne fyre den smarte bemærkning af, man selv lige har fundet på.
Bliv meget klogere i Mike's Corner
.


En unik ramme om din næste fest


Hvor skal du holde din næste fest? På Hotel Koldingfjord får du og dine gæster en helstøbt oplevelse. Naturen, arkitekturen, værelserne, maden, servicen og kvaliteten er på et højt niveau. Vi skaber kort sagt en unik ramme om din fest. Sæt allerede nu kryds i kalenderen 2. marts 2014, hvor vi holder åbent hus fra kl. 12.00-16.00. Kom og oplev de smukt opdækkede selskabslokaler eller ring for en fremvisning på 76 20 86 00.


Benjamins maskeret sensommer blomkål


Det smager af sol og sensommer – og det er både sundt og dansk. Benjamin anbefaler, at blomkålshovedet koges i letsaltet vand i cirka 10 minutter - meget gerne med en smørklat. Mens blomkålet afkøler, blendes en pesto bestående af et bundt basilikum, 50 gram pinjekerner, et fed hvidløg, 50 gram parmesanost samt 2,5 dl. olivenolie. Inden servering hældes pestoen over blomkålshovedet, og der pyntes med friskhakkede krydderurter, pinjekerner, lidt friskpresset citronsaft samt revet parmesan. Kan serveres som en let frokostret eller som forret – velbekomme.


"Knæk Cancer" - køb en ekstraordinær oplevelse


Kunne du tænke dig en udsædvanlig oplevelse? Lørdag 26. oktober arrangerer vi "Kokke Knækker Cancer", hvor alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.  Idéen er, at du - måske sammen med nogle venner - køber et 8-mands bord til en pris af 50.000 kroner. Du må tage seks gæster med, mens de to sidste stole besættes af en kendt person med ledsager, der stiller op i den gode sags tjeneste. Arrangementet er en del af TV2-showet "Knæk Cancer".

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her