Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »



Oktober står der nu på kalenderen, og det får smilene frem her på Hotel Koldingfjord. Med vores placering tæt op ad skoven og helt ud til Kolding Fjord bliver omgivelserne ikke meget smukkere end her i efteråret. De varme og brændte farver indbyder i den grad til en hyggelig travetur. Den friske luft gør godt, og tilbage på hotellet står vi klar til at forkæle både dig som er på kursus og dig som er på et privat ophold hos os.


Mortensaften med overnatning


Gør lidt ekstra ud af Mortensaften. Inviter din kone, mand eller kæreste på en skøn middag og slut aftenen af med en overnatning i det smukkeste efterårsrammer. I ankommer søndag 10. november, hvor der er mulighed for at starte med en rask travetur i skoven, inden vi fra kl. 18-22 tænder op i faklerne på terrassen og byder indenfor i Restaurant Koldingfjord til Mortensaften med god gammeldaws andesteg efterfulgt af hasselnøddemazarin. Ring allerede i dag og reservér bord og værelse på tlf. 75 51 00 00.


Efterårsferie


Er du klar til at holde efterårsferie? Må vi anbefale et hyggeligt ferieophold på Hotel Koldingfjord? Her er du dejligt tæt på den skønne natur, som er ideel til trave- og cykelture. Der er også masser af efterårsaktiviteter i Kolding og omegn. Tilbage på hotellet sørger vi for god mad og vin. Bestil dit ferieophold her. Værd at bemærke: Den Gamle By i Århus, Legoland og Lalandia i Billund samt Løveparken i Givskud og H.C. Andersens Hus i Odense ligger mindre end en times kørsel fra Hotel Koldingfjord. 


Det sker i efterårsferien


I efterårsferien vender Kong Christian 4. tilbage på Koldinghus. Der er både lagt op til grin, nervepirrende underholdning og lærerige oplevelser, når museet genskaber renæssancen for 500 år siden. Der er gratis adgang for alle under 18 år. Trapholt stiller med udstillingen OUT TO SEA skarpt på plast i miljøet og i hverdagen. Udstillingens hjerte er en installation af 12 tons forvitret drivgods af plast fisket op ved Hawaii. Læs mere her. Alle hverdage i efterårsferien kan børnene høre om udstillingen og deltage i en praktisk workshop, hvor plastaffald bliver genanvendt.


"Det er, når man går, at store tanker fødes"


Naturen gør godt for både krop og sjæl. En af grundene er, at naturen er let at forstå, og vi dermed ikke skal bruge energi og kræfter på at afkode naturen. Friedrich Nietzsche skrev: "Det er, når man går, at store tanker fødes". Derfor: Ta' en mødepause, lad hjernen slappe af og kroppen arbejde. Snup en rask gåtur i den smukke efterårsskønne skov omkring Hotel Koldingfjord. Og lad gerne mødedeltagerne benytte gåturen til at tumle med et emne, hvor de er gået i stå.


Baren er det perfekte sted at netværke


Vi har også sørget for, at I kan få den perfekte afslutning på en lang kursus- eller konferencedag. I hjertet af Hotel Koldingfjords hovedbygning - en etage under biblioteket og et halvt niveau over restaurantområdet - ligger Frederik VIII. En hyggelig bar med god plads til socialt samvær samt kaffe og cognac. Baren giver rig mulighed for at hyggesnakke og netværke. Den er åben alle hverdage fra kl. 21.00-01.00.


Mike's Corner: Om kundeloyalitet


Mike's Corner handler denne gang om kundeloyalitetsprogrammer. Air France er et godt eksempel på en virksomhed, der har forstået at bruge sin kundeloyalitetsprogram på en god måde. Der findes desværre også dårlige eksempler. Læs mere her.


Mortens aften med god gammeldaws andesteg


Søndag 10. november fra kl. 18.00-22.00 er vi klar til at give dig endnu en skøn oplevelse. Vi tænder op i faklerne på terrassen og byder indenfor til Mortens aften med god gammeldaws andesteg efterfulgt af hasselnøddemazarin. Ring allerede i dag og reservér bord på tlf. 76 20 86 01.


Julegourmet i den gamle overlægebolig


Intet er overladt til tilfældighederne, når du inviterer dine medarbejdere, kolleger eller samarbejdspartnere på julegourmet i den gamle overlægebolig Louisehøj. Der kan være fra 10 og op til 32 personer og I har egen kokke samt tjenere. Nyd de fantastiske omgivelser og udsigten ud over fjorden fra de to stuer en suite. Det er muligt at reservere Louisehøj alle dage fra 1. november til 20. december. Vælg 3, 4 eller 5 retter. Læs mere her


Juledinner - en unik juleoplevelse


Fredag 13. december lyder som en farlig dato. Det er dog langt fra tilfældet på Hotel Koldingfjord. Tværtimod. Netop denne aften slår vi dørene op til en unik juledinner, hvor vi kræser om gæsterne. Køkkenchef Jesper Kristensen har sammensat en fantastisk gourmetoplevelse. Læs mere her. Juledinner kan også bestilles på andre datoer ved selskaber på minimum 30 personer. 

Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her