Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


November Hilsen


Den søde juletid står for døren. Der skal bages. Der skal laves dejlig mad. Der skal pyntes op. Der skal købes gaver. Der skal gøres ekstra godt rent. Der er faktisk mange ting, som skal ordnes den kommende tid. Vi synes, du fortjener mindst én dag, hvor du overlader ansvaret til Hotel Koldingfjords dygtige medarbejdere. Lad os gøre arbejdet, mens du kun skal tænke på at hygge dig sammen med din familie, venner eller kolleger.


Sig glædelig jul med et gavekort


Står du og mangler den helt rigtige julegave-idé, så ligger gavekortet til ro, fordybelse og refleksion klar i Hotel Koldingfjords webshop. Her kan du f.eks. vælge et gavekort til et selvforkælelsesophold i én af vores lækkert indrettede juniorsuiter med egen balkon direkte ud til Kolding Fjord. Gavekortet indeholder udover overnatningen også en luksus tapastallerken ved ankomst samt en 5 retters dinner med tilhørende vinmenu om aftenen. Det er også muligt at købe gavekort på beløb til brug i Restaurant Koldingfjord. 


Deltag i Julemærkemarchen 1. december


Nyd den dejlige natur ved Hotel Koldingfjord. Årets Julemærkemarch begynder søndag
1. december kl. 10.00 i gården ved Hotel Koldingfjord. Der kan vælges mellem ruter på 5 eller 9 km. Bagefter er der mulighed for at købe kaffe, te, sodavand og æbleskiver. Læs mere her.


Juledinner 13. december - du kan nå det endnu


Vi har stadig få ledige pladser til årets måske mest spændende december-arrangement. Fredag 13. december sammensætter køkkenchef Jesper Kristensen en anderledes julefrokost. Målet er at give gæsterne en unik juleoplevelse. Det skal være en af den slags aftener, hvor du i dagene efter tænker: "Det var lige godt fantastisk". Bliv inspireret her.


Hold din næste konference hos os


I gamle dage var Hotel Koldingfjord et sted, hvor lungesyge børn samlede kræfter og fandt styrke til at gå en sund og tryg fremtid i møde. I dag er det vores kursusgæster, som styrkes via stedets unikke ro og skønne natur med masser af muligheder for at finde plads til ro, fordybelse og refleksion. Ved hjælp af balancen i og omkring hotellet tager du og dine kolleger styrket herfra. Kontakt vores femstjernede konferenceafdeling og hør mere om mulighederne for at holde din næste konference eller møde hos os.


Det modsatte af skrøbelig er ikke robust


I Mike's Corner stiller vi spørgsmålet: Hvad er det modsatte af skrøbelig? Det mest nærliggende svar er robust, men dette svar er forkert. Ifølge forfatteren Nicholas Talebs' nye bog er svaret "anti-skrøbelig". Læs hvorfor i Mike's Corner.


Opskrift: Bagerens pebernødder


Jul = bagning. Det tror vi, er tilfældet for rigtigt mange mennesker. Vi giver derfor med stor fornøjelse denne dejlige opskrift på pebernødder videre. Ingredienser: 500 gram smør, 500 gram sukker, 2 dl. fløde, 5 gram stødt ingefær, 20 gram kanel, 10 gram bagepulver, 5 gram natron, 5 gram peber og 1 kg hvedemel. Det hele æltes godt sammen, trilles i lange stænger, skæres i passende stykker, trilles til kugler og sættes på bagepapir. Bages i 10-12 minutter ved 200 grader.


Lysfestival for første gang i Kolding


Kolding Light Festival er en lysfestival, der i dagene fra 12. til 14. december holdes for første gang i Kolding. Idéen er ved anvendelse af lys og lyd at give de besøgende en ny og anderledes oplevelse af Kolding by. På Akseltorv er der eksempelvis videolys, der i levende billeder fører tilskuerne ind i en familiefars juleforberedelser. Julemanden har meldt sin ankomst i Kolding 29. november. Besøg ham hele december i Julemandens Hus. Lørdag
30. november og søndag 1. december kl. 10-17 er der julemarked på Trapholt. 46 af Danmarks bedste kunsthåndværkere udstiller og sælger deres smukke kreationer. Kom og oplev kunsthåndværkernes smukt dekorerede juletræ. Søndag 22. december er der i Brændkjærkirken hele tre julekoncerter med Stig Rossen.


Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her