Print

Hotel Koldingfjord A/S
Fjordvej 154
6000 Kolding
Tlf.: 75 51 00 00
E-mail: hotel@koldingfjord.dk


Når fortid og fremtid mødes

Tilbage i tiden var Hotel Koldingfjord et sted, hvor lungesyge børn samlede kræfter og fandt styrke til at gå en sund og tryg fremtid i møde. Et sådant sted er Hotel Koldingfjord stadig.

I dag er det vores kursusgæster, som styrkes via stedets unikke ro og skønne natur med masser af muligheder for at finde plads til fordybelse og refleksion.

Ved hjælp af balancen i og omkring hotellet tager du og dine kolleger herfra styrket og klar til at møde de mange udfordringer, fremtiden byder på. 

Kursen er sat til et vellykket møde

Tilfør jeres næste møde på Hotel Koldingfjord en helt særlig oplevelse, lidt ekstra krydderi eller blot en anderledes pause - vi har et hav af gode idéer. Og for os er det vigtigt, at det giver mening for jer - så lad os tage en snak om, hvad der skaber værdi for netop jeres kursusgæster.

HER KOMMER LIDT SMAGSPRØVER:

For jer som gerne vil ud i naturen, mærke nuet og tænke efter:

  • Refleksionsbøger og hængekøjer i skoven til ro, fordybelse og refleksion
  • Naturyoga - oplev og mærk naturen på en ny måde og find indre balance for krop og sjæl

Til jer som elsker vand:

  • Morgenbadning i fjorden
  • Sejlads med det gamle træskib på fjorden
  • Matchrace og samarbejdsøvelser

Og til jer som skal starte en proces i forbindelse med mødeafvikling:

  • Plant jeres eget træ i skoven som symbol på starten af noget nyt. Med træet følger også en navneplade med firmanavn og dato for udplantning.

Udskrevet fra: http://www.koldingfjord.dk/konference/ro-fordybelse-og-refleksion/ Udskrevet d. 23. november 2014 - kl. 08:14