GB

Juledinner

Julen er traditionernes tid, og på Hotel Koldingfjord holder vi af traditioner.

Derfor har køkkenchef Jesper Kristensen igen i år sammensat en udsigt juledinner til jer som gerne vil have en lidt anderledes julefrokost.

Juledinner

Rimmet torsk
brunet smør, æbler og grønkål
2013 Riesling Wairau Valley, Astrolabe, Marlborough, New Zealand
Pr. glas    kr. 92,-
Pr. flaske kr. 458,-

Sildemad på vores måde
2 gange løg, dildflager og rug
Svanehvede, Indslev Bryggeri, Danmark
Pr flaske kr. 70,-
eller
2014 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Swartland, Sydafrika
Pr. glas    kr. 92,-
Pr. flaske kr. 458,-

Røget andebryst
appelsinsauce, svesker og brændt kartoffel
Pinotage, Vriesenhof, Stellenbosch, Sydafrika
Pr. glas    kr. 105,-
Pr. flaske kr. 525,-

Porse fra Arla Unika
med valnødder og pæresylt
2013 Sebastiani Symphony, Sonoma County, USA
Pr. glas    kr. 90,-
Pr. flaske kr. 450,-

Stegt risalamande
med kirsebærsorbet, vaniljetuile og hvid chokolade
Pineau des Charentes, Château de Beaulon, Cognac. Frankrig
Pr. glas    kr. 80,-
Pr. flaske kr. 640,-


Pris per person

Ved 3 retter kr. 428,-
Ved 4 retter kr. 508,-
Ved 5 retter kr. 588,-

Juledinner serveres i eget selskabslokale og kan bestilles ved selskaber på minimum 30 gæster.

Mulighed for overnatning

Ring og hør nærmere eller bestil allerede i dag jeres juledinner på Hotel Koldingfjord på 76 20 86 00 eller konference@koldingfjord.dk