GB

Kokke Knækker Cancer - Lørdag den 24. oktober 2015

I Hotel Koldingfjords chefgruppe stillede vi tilbage i 2012 spørgsmålet: ”Hvordan kan vi være med til at gøre en indsats for at bekæmpe kræften?” og svaret lå lige for: at invitere til et femstjernet gourmetarrangement, hvor alle indtægter ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Uge 43 er blevet Knæk Cancer uge i Danmark og i 2013 åbnede Hotel Koldingfjord for første gang dørene for en ganske særlig aften under overskriften ” Kokke Knækker Cancer ”. 

Kokke Knækker Cancer 2014 kunne sende 1.011.753,50 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Vi gentager succesen lørdag den 24. oktober 2015 samme aften som det store Knæk Cancer TV-show på TV2. Arrangementet på Hotel Koldingfjord gennemføres i tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV2. Grundidéen er, at firmaer og virksomheder skal købe sig et 8-mands bord til en pris af 50.000 kr. Ved dette bord vil firmaet kunne placere 6 kunder, forretnings-forbindelser eller medarbejdere, mens de to sidste stole vil være besat af en kendt person med ledsager, der stiller op i den gode sags tjeneste.

 

Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

 

Aftenen vil blive styret af en professionel konferencier og starte med en velkomstdrink, der efterfølges af en 5-retters gourmetmenu med tilhørende vine. Hotel Koldingfjord stiller hotellet samt personale til rådighed uden beregning, mens råvarer, vine mv. sponseres af leverandører. Under middagen vil der være mulighed for at følge med i TV2s udsendelse på storskærme, men der vil også være underholdning af kendte kunstnere.

 

”Jeg synes, det er fantastisk, at vi takket være hotellets dygtige, unge kokke og tjenere kan stable et arrangement som dette på benene, og mine medarbejdere fortjener stor ros for at have undfanget og grebet ideen. Jeg håber og tror, at der vil blive rift om bordene, og at vi på denne aften kan yde et bidrag til Kræftens Bekæmpelse”, siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

 

Alle, der bidrager med 50.000 kr. til arrangementet på Hotel Koldingfjord, vil i øvrigt også få deres navn nævnt på TV2 i en rulletekst, der kører nederst på skærmen. Udsendelsen i TV2 ventes at blive set af 1 mio. seere. Bidragyderne vil ligeledes få deres navn og logo nævnt i en helsides takkeannonce, der vil blive indrykket i Børsen og JydskeVestkysten.

 

Se også www.kokkeknækkercancer.dk

 

Nærmere oplysninger:

Adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord, mobil 40 62 40 57, pm(at)koldingfjord.dk 

Jørn Poulin · Mobil: 4051 4886 · Mail: jorn.poulin(at)live.dk