A la carte 5. juni - 6. august 2014

  • Carpaccio *
    med hvid trøffel mayo, ramsløgolie, sprød parmesan og puffet kapers
    118,- DKK
    Stegt pighvar*
    med asparges, limestøv og syrlig sauce
    128,- DKK
    Oksemørbrad fra Kildegården *
    med sommerkantareller, gulerødder og skud fra skoven
    258,- DKK
    Ostebræt med garniture
    108,- DKK
    Bær og hvid chokolade*
    med champagneperler og skovsyre
    98,- DKK
     
    Dagens vegetarret
    spørg tjeneren
    198,- DKK
    Dagens fisk
    spørg tjeneren
    248,- DKK

    Serveres mandag - søndag kl. 18.00 - 22.00 fra 5. juni til og med 6. august 2014
    Retter med * serveres for vores gæster i weekendophold

    3 retter 418,- DKK
    4 retter 498,- DKK
    5 retter 578,- DKK                      


    Se hele vores vinkort

  •     Pris pr. flaske Pris pr. glas
    Chardonnay, Buitenverwachting, Constantia, Sydafrika
    serveres til carpaccio
    368,- DKK 80,- DKK
    Astrolabe - Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand
    serveres til pighvar
    448,- DKK 95,- DKK
    Aurora - Pinot Noir, Rio Grande do Sul, Brasilien
    severes til oksemørbrad fra Kildegården
    398,- DKK 105,- DKK
    Æbleau, Skærsøgaard, Dons, Danmark
    serveres til ostebræt
    598,- DKK 115,- DKK
    Brigantino, Piemont, Italien
    serveres til bær og hvid chokolade
    448,- DKK 95,- DKK