GB

A la carte 2. okt. - 5. nov. 2014

  • Rokkevinge
    selleri, svampe og marineret hvidkål
    som hovedret DKK 238,-
    118,- DKK
    Taskekrabbebisque*
    krabbekød og æbler
    128,- DKK
    Spelt-otto*
    høvlet røget gedeost, æg og bagt tomat
    98,- DKK
    Kvædesorbet
    sylt og chip
    44,- DKK
    Kalvefilet & sprængt tunge*
    persillerødder og multebær
    som forret 138,- DKK
    258,- DKK
    Langtidsstegt lam
    lille tartar, bagte blommer
    248,- DKK
    Ostebord med garniture
    108,- DKK
    Bede tatin
    rødbedeis med chokolade
    98,- DKK
    Lun choko chip cookie*
    karamel, vaniljeis og brombær curd
    98,- DKK

    Serveres mandag - fredag kl. 18.00 - 22.00 fra 2. oktober til og med 5. november 2014
    Retter med * serveres for vores gæster i weekendophold

    3 retter 418,- DKK
    4 retter 498,- DKK
    5 retter 578,- DKK                      
    6 retter 648,- DKK
    7 retter 718,- DKK
    8 retter 788,- DKK
    9 retter 838,- DKK

    Se hele vores vinkort