A la carte 7. aug. - 3. sep. 2014

  • Ristet sandart*
    med pisket gulerodsjuice, små løg og kål
    som hovedret DKK 238,-
    118,- DKK
    Rimmet kammuslinger*
    med lime mayo, spinatolie og sprøde rødder
    128,- DKK
    Gratineret Geko
    serveret på stenalderbrød med vinaigrette og syrlig skyr
    108,- DKK
    Citron granité med malto
    44,- DKK
    Røget perlehøne i sensommerfrikassé
    med pocheret æggeblomme og urter
    som forret 138,- DKK
    248,- DKK
    Biksemad moderne*
    med rosa oksefilet, syltet beder og ægte sauce på sifon
    258,- DKK
    Ostebord med garniture
    108,- DKK
    Gammeldaws æblekage på vores måde
    æblepuré, vaniljeskum, sprød marcipan og iscreme
    98,- DKK
    100 % brombær med mørk chokolade*
    98,- DKK

    Serveres mandag - fredag kl. 18.00 - 22.00 fra 7. august til og med 3. september 2014
    Retter med * serveres for vores gæster i weekendophold

    3 retter 418,- DKK
    4 retter 498,- DKK
    5 retter 578,- DKK                      
    6 retter 648,- DKK
    7 retter 718,- DKK
    8 retter 788,- DKK
    9 retter 838,- DKK

    Se hele vores vinkort