GB

Juledinner

Fredag: 27. november, 4. december og 11. december 2015
Lørdag: 28. november og 5. december 2015

Til alle, som ønsker en anderledes julefrokost har køkkenchef Jesper Kristensen sammensat en unik juledinner.

Menu:

Dildrimmet laks
med vores rævesauce, smilende æg og citronperler

Langtidsbraiserede svinekæber
med puffet svær, dehydreret rødkål og 2 gange æble

Stegt bryst og konfiteret lår af and
med kastanjepuré, grønkål og sauce på hjerter og timian

3 oste fra Arla Unika
med brændte valnødder

Ris bavarois
med masser af kirsebær

3 retter kr. 438,- per person
4 retter kr. 508,- per person
5 retter kr. 588,- per person

Bestil dit bord på 75 20 86 00 eller konference(at)koldingfjord.dk

Juledinner kan bestilles ved selskaber på minimum 30 gæster.

Se hele vores julefrokostbrochure her