GB

Selskabskort

I vores selskabskort har vi udarbejdet en bred vifte af sæsoninspirerede menuforslag, der vil gøre det lettere for jer at tilrettelægge netop det arrangement, som I har i tankerne. Du kan læse og printe vores selskabskort her

 

Vi hører også gerne fra jer, såfremt I har særlige ønsker.

 

                           

Selskabskort

  • VELKOMSTDRINKS
    Koldingfjord Special
    hindbærlikør og mousserende vin
    65,- DKK
     
    VELKOMSTDRINKS UDEN ALKOHOL
    Hyldebobler
    lime, hyldeblomst og danskvand
    50,- DKK
    Druemost
    rød eller hvid med danskvand
    50,- DKK
    Vibegaard safter
    stikkelsbær, solbær og ribs
    45,- DKK
     
    CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE
    Cava Brut N de N, Naveran, Spanien
    Pr. fl.
    388,- DKK
    Côté Mas Rosé, Brut, Paul Mas, Crémant de Limoux, Frankrig.
    Pr. fl.
    388,- DKK
     
    SNACKS
    Sprød lufttørret skinke
    med sour cream
    62,- DKK
    Saltede nødder
    sprøde frugter og dip
    68,- DKK
    Fingersandwich
    62,- DKK
    Svampe- og tomatbruschetta
    68,- DKK
    Mousserende vin
    60,- DKK
    Hvidvin med hyldeblomst
    60,- DKK
    André Clouet, Brut, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    588,- DKK
    Pol Roger, Brut, Réserve, Epernay , Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    848,- DKK

    Gældende 2018
  • FORRETTER
    Bagt torsk
    med rødbede, sennep og Ventreche bacon
    108,- DKK
    Gravad kalvefilet
    med syltet blomkål og ristede kerner
    108,- DKK
    Rimmet kammusling
    sprød Ølandshvede og røget æble
    128,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Oksemørbrad
    selleri og kalvesky med svampe
    268,- DKK
    Svinefilet
    bagte persillerødder og pommes Anna
    248,- DKK
    Unghane
    stegt med citron og serveret med braiseret spidskål og sauce Suprême
    248,- DKK
     
    DESSERTER
    Variation af æble
    med mandler og fløde
    108,- DKK
    Citronfromage
    med mørk chokoladeganache og crumble
    98,- DKK
    Gâteau Marcel
    med passion som sorbet og broken gel
    108,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2018
  • FORRETTER
    Stenbiderrogn
    med dild mayo og syltet røgløg
    128,- DKK
    Hvide asparges
    med ægte sauce og Rømørejer
    118,- DKK
    Carpaccio
    med trøffel mayo og sprøde kapers
    108,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Kalvemørbrad
    med glaserede karotter og pommes croquette
    268,- DKK
    Pighvar
    med asparges og cremet sauce
    248,- DKK
    Sprængt svinebryst
    med glaserede beder og sennepssauce
    248,- DKK
     
    DESSERTER
    Hvid chokolade bavarois
    med rabarbersorbet
    98,- DKK
    Mandeltærte
    med skovmærkeis og havrecrumble
    108,- DKK
    Kærnemælksparfait
    med sprød kiks og broken gel
    98,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2018
  • FORRETTER
    3 specialiteter
    fra Koldingfjord
    108,- DKK
    Stegt rødtunge
    med sauce nage og spinat
    138,- DKK
    Terrine af gris
    med sprøde svær og sommerbeder
    98,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Kalvefilet
    med croquette af braiseret bryst og kantareller
    258,- DKK
    Ballotine af kylling
    serveret med blomkål i brunet smør og hønseglace
    248,- DKK
    Lam fra Fyn
    med syltede hvide asparges, sauce velouté og persillekartofler
    268,- DKK
     
    DESSERTER
    Jordbær
    serveret med lys chokolade og flødeis rørt med citronverbena
    108,- DKK
    Mørk chokolademousse
    med blåbærsorbet og små kys
    98,- DKK
    Ymerfromage
    med sprød havre og masser af skovsyre
    98,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2018
  • FORRETTER
    Svampeconsommé
    med ravioli og tørret hjerte
    128,- DKK
    Carpaccio af rimmet torsk
    syrlig mayo og tranebær
    108,- DKK
    Tørret okseinderlår
    svampeemulsion og sprøde rødder
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Andebryst
    med appelsinhonning, kastanjer og sauce på granskud
    248,- DKK
    Sprængt gris
    med puffet svær, kål og pommes croquette
    258,- DKK
    Dyrekølle
    med bøgehatte, timiansky og pommes Anna
    268,- DKK
     
    DESSERTER
    Hvid chokoladefromage
    puffet ris og syrlig sorbet
    98,- DKK
    3 x æbler
    med kærnemælkssorbet
    108,- DKK
    Jordskokketærte
    med karamel, cremet is og tuile
    108,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2018
  • OSTE
    Gammel Knas
    med kvædekompot og smørristet rugbrød
    108,- DKK
    Høgelundgaard
    med tomatmarmelade og bagerens knækbrød
    108,- DKK
    Gratineret Geko
    med solbærkompot
    108,- DKK
    Lagret Kry
    med marineret sveskekompot
    108,- DKK
     
    NATMAD
    Pølse- & patébord
    med bagerens brød, surt og sødt
    138,- DKK
    Pølsevogn
    138,- DKK
    Æggekage
    med rugbrød, rødbeder og purløg
    118,- DKK
    Cremet jordskokkesuppe
    med sprød bacon
    108,- DKK
    Biksemad
    med spejlæg og bearnaise
    118,- DKK

    Gældende 2018
  • Velkomstdrink
    1 glas mousserende vin
    3 specialiteter fra Koldingfjord
    Ballotine af kylling
    serveret med blomkål i brunet smør og hønseglace
    Mørk chokolademousse
    med blåbærsorbet
    Vine:
    Husets hvidvin, husets rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og vand under middagen.
    Kaffe/te og fyldt chokolade
    Fri bar med øl, vand og vin i 3 timer
    Natmad
    Æggekage med rugbrød, rødbeder og purløg
     
    Samlet pris per couvert kr. 1.322,-
    Prisen er inkl. 25% moms, lokale, betjening, opdækning samt blomster.

    Varigheden på ovenstående arrangement er 8 timer

    Gældende sommeren 2018

  • Stående buffet
    Saltet torsk med sennepsmayo og rug
    Terrine på kalveskank med confiterede svampe
    Grillet tun med soya mayo og rød syre
    Bagerens grissini med rygeostcreme
    Stegt kammusling med 2 x blomkål
    Unghaneballotine med syltet gulerod
    Vesterhavsost med æblekompot
    Citrontærte med brændt marengs
    Hvid chokolademousse med havrecrumble

    Prisen er pr. couvert. Min. 50 couverter
    368,- DKK
     
    Selskabsbuffet
    Rimmet torsk, blomkål og mayo
    Bresaola, tranebær og frisé
    Kartoffel, vagtelæg og 2 slags tomat

    Kalvefilet med svampe og selleri
    Svinekæber, glace og pastinak
    Sandart, spinat og løg

    2 oste med knækbrød og sylt
    Chokoladefromage og havtorn
    Vanilje panna cotta med syltet pære

    Prisen er pr. couvert. Min 25 couverter.
    398,- DKK
     
    Særdeles spændende buffet
    Forret serveres på tallerken. Hovedret og dessert anrettes som buffet

    Kammuslinger, spinat og løg
    Torskemousse, rug og citron

    Marineret okse, parmesan og tapenade
    Kyllingeterrine, svampe og mayo
    Braiseret oksehale, trøffelmos og røget jus
    Kalvefilet med tomat, pommes Anna og selleri
    Unghanebryst, selleripuré og granolie

    2 slags sauce og 2 salater efter årstiden

    Europæiske oste med oliven og bagerens brød
    Panna cotta på tonkabønner
    Marcipankage med marengs og syrlig creme

    Prisen er pr. couvert. Min. 25 couverter
    498,- DKK
     

    Gældende 2018
  • Verners laks
    med æblevinaigrette
    Terrine på unghane
    med saltede mandler og brunet smør
    Renser
    på Riesling og agurk
    Kalvemørbrad
    med gulerod, timian og pommes croquette
    Oste fra Arla Unika
    med pærechutney og bagerens knækbrød
    Mørk chokolademousse
    flødeis med karamelliseret hvid chokolade og syrlige perler

    Sammensæt din egen menu:

    3 retter kr. 398,-
    4 retter kr. 478,-
    5 retter kr. 558,-
    6 retter kr. 628,-

    Min. 15 couverter - gældende 2018

  •  
    Børnemenu 3 retter - forslag 1
     
    Grøntsagssticks
    med rød dressing og pesto
    38,- DKK
    Kyllingelår
    med en sprød salat og pommes frites
    128,- DKK
    Vaniljeis
    med chokoladesauce
    68,- DKK
     
    Børnemenu 3 retter - forslag 2
     
    Salat
    med rejer og purløgsdressing
    68,- DKK
    Fiskefrikadeller
    med pommes frites og hjemmerørt remoulade
    128,- DKK
    Sorbet
    med knas af søde havregryn
    78,- DKK

    Gældende 2018
  •  
    Brunch
    Rullepølse, løg og karse
    Laks, rygeost og rug
    Skinke, balsamico og tomat

    Røræg, bacon og pølser
    Toast med skinke og ost

    Drænet yoghurt med vaniljesyltede bær
    Amerikanske pandekager og ahornsirup
    Frugtsalat og frisk frugt

    Ostebræt med knækbrød

    Rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød
    2 slags juice, mælk, kaffe og te

    Prisen er pr. couvert fra kl. 11-15. Min. 25 couverter
    298,- DKK

    Gældende 2018
  •  
    Carpaccio af havtorsk
    serveret med sprøde rødder, grøn mayo og frisé
    Confiteret svinebryst
    med 2 gange persillerod, jus og pommes Anna

    Hovedretten serveres 1 gang på tallerken
    Hvid honningkage
    bær og citronsorbet
     
    2 retter
    310,- DKK
    3 retter
    358,- DKK

    Min. 15 couverter - gældende 2018
  • Kaffe/te
    33,- DKK
    Petit four
    45,- DKK
    Kransekage
    45,-DKK
    Småkager
    40,- DKK
    Fyldt chokolade
    45,- DKK
    Skåret frugt
    40,- DKK
    Bryllupskage (min. 25 personer) pr. person
    85,- DKK
    Cognac/likør 2 cl.
    45,- DKK
    Flaskeøl
    38,- DKK
    Sodavand
    32,- DKK
    Fri bar med øl, vand og vin
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    90,- DKK
    Fri bar med øl, vand, vin og alm. spiritus
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    140,- DKK
    Fri bar med øl, vand, vin, alm. spiritus samt 3 cocktails
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    190,- DKK

    Gældende 2018
  •     Pris pr. flaske Pris pr. glas
    HVIDVIN
    Husets hvidvin
    285,- DKK 88,- DKK
    Magnificent, Garganega-Pinot Grigio, Cantina Danese IGT, Italien
    308,- DKK 100,- DKK
    Sauvignon Blanc, La Galope, Côtes de Gascogne, Frankrig
    378,- DKK 130,- DKK
    La Granja Blanco, Verdejo Viura, La Granja, Tierra Castilla, Spanien
    378,- DKK 130,- DKK
    Les Tannes, Chardonnay, Øko, Paul Mas, Frankrig
    398,- DKK 137,- DKK
    Riesling Trocken, Kloster Eberbach, Tyskland
    540,- DKK 168,- DKK
    Chablis, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig
    448,- DKK 145,- DKK
    Chardonnay, Buitenverwachting, Constantia, Sydafrika
    550,- DKK 170,- DKK
    Sauvignon Blanc, Astrolabe, Marlborough, New Zealand
    585,- DKK 180,- DKK
     
    RØDVIN
    Husets rødvin
    285,- DKK 190,-DKK
    Negroamaro, A6Mani, Apulien, Italien
    420,- DKK 280,- DKK
    La Veille Ferme, Famille Perrin, Rhône, Frankrig
    396,- DKK 264,- DKK
    Codice, Eguren, Tierra Castilla, Spanien
    417,- DKK 278,- DKK
    Ripasso Classico, Villa Ca’vendri, Veneto, Italien
    490,- DKK 325,- DKK
    Cèdre Héritage, Château du Cèdre, Pessac-Leognan, Frankrig
    492,- DKK 328,- DKK
    Vino Rosso Di Tavola, Paolo Scavino, Piemonte, Italien
    497,- DKK 330,- DKK
    Cérvoles, Castell del Remei, Costers del Segre, Spanien
    610,- DKK 406,-DKK
    Cool Coast, Pinot Noir, Casa Silva, Chile
    590,- DKK 390,- DKK
    Nebbiolo d'Alba, Giacomo Grimaldi. Piemonte, Italien
    640,- DKK 425,- DKK
     
    DESSERTVIN
    Moscato d’Asti, Vallebelbo D.O.C.G., Italien
    390,- DKK 65,- DKK
    Late Harvest Semillion og Gewürztraminer, Casa Silva, (37,5 cl.), Chile

    375,- DKK 105,- DKK
    Château du Mont, Saint-Croix-du-Mont, Bordeaux, Frankrig
    525,- DKK 87,- DKK
    Recioto, Luigi Righetti, Veneto, Italien
    600,- DKK 100,- DKK
    Wehlener Sonneuhr, Riesling Auslese, Prüm, Mosel, Tyskland
    645,- DKK 105,- DKK
    Gewürztraminer Vendanges Tardive, Trimbach, Alsace, Frankrig
    833,- DKK 140,- DKK

    Glasprisen er for vin ad libitum per person. Vin ad libitum er inkl. øl, vand samt isvand under middagen.

    Gældende 2018