GB

Selskabskort

I vores selskabskort har vi udarbejdet en bred vifte af sæsoninspirerede menuforslag, der vil gøre det lettere for jer at tilrettelægge netop det arrangement, som I har i tankerne. Du kan læse og printe vores selskabskort her

 

Vi hører også gerne fra jer, såfremt I har særlige ønsker.

 

                           

Selskabskort

  • VELKOMSTDRINKS
    Kir
    solbærlikør og hvidvin
    60,- DKK
    Kir royal
    solbærlikør og mousserende vin
    65,- DKK
    Koldingfjord Special
    hindbærlikør og mousserende vin
    60,- DKK
    Mousserende vin
    60,- DKK
    Hvidvin med hyldeblomst
    60,- DKK
    Æbleau
    mousserende vin og Æbleau
    65,- DKK
    Den alkoholfri
    med lime, hyldeblomst og danskvand
    50,- DKK
     
    CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE
    André Clouet, Brut, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    548,- DKK
    André Clouet, Millésime, Grand Cru Bouzy Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    748,- DKK
    Cava Brut N de N, Naveran, Spanien
    Pr. fl.
    388,- DKK
    Pol Roger, Cuvée Rich, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    748,- DKK
     
    SNACKS
    Sprøde rødder
    med sour cream dip
    48,- DKK
    Engelske sandwich
    62,- DKK
    Grissini
    med urtemayo
    48,- DKK
    Urtehaven
    54,- DKK

    Gældende 2016
  • FORRETTER
    Consommé på svampe
    med ristede bøgehatte, svineskank og trøffelolie
    108,- DKK
    Kammuslinger
    æggecreme og fennikel
    118,- DKK
    Pulled andelår
    syltede beder, tørrede tranebær og sprøde skorzonerrødder
    98,- DKK
    Rød okse
    confiteret æggeblomme og gran
    108,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Lyssej
    selleri og mørke svampe
    228,- DKK
    Krondyrfilet
    med kastanjer i honning, sauce moelle og beder
    258,- DKK
    Dansk svin
    braiseret og stegt, egen sky, sat kartoffel og rødder
    238,- DKK
    Oksefilet
    med confiteret kartoffel, ægte sauce og selleri i røget smør
    248,- DKK
     
    DESSERTER
    Tarte au citron
    98,- DKK
    Selleridessert
    syltet, is og kage
    108,- DKK
    3 gange havtorn
    skum, sorbet og syltet
    118,- DKK
    Æbler
    vores honning og timian
    98,- DKK
     

    Min. 15 couverter
  • VELKOMSTDRINKS
    Koldingfjord Special
    hindbærlikør og mousserende vin
    60,- DKK
    Mousserende vin
    60,- DKK
    Hvidvin med hyldeblomst
    60,- DKK
    Æbleau
    mousserende vin og Æbleau
    65,- DKK
     
    VELKOMSTDRINKS UDEN ALKOHOL
    Hyldebobler
    lime, hyldeblomst og danskvand
    50,- DKK
    Druemost
    rød eller hvid med danskvand
    50,- DKK
    Vibegaard safter
    stikkelsbær, solbær og ribs
    45,- DKK
     
    CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE
    André Clouet, Brut, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    548,- DKK
    André Clouet, Millésime, Grand Cru Bouzy Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    748,- DKK
    Cava Brut N de N, Naveran, Spanien
    Pr. fl.
    388,- DKK
    Côté Mas Rosé Brut, Paul Mas, Crémant de Limoux, Frankrig
    Pr. fl.
    388,- DKK
     
    SNACKS
    Sprød lufttørret skinke
    med sour cream
    62,- DKK
    Saltede nødder
    sprøde frugter og dip
    68,- DKK
    Fingersandwich
    62,- DKK
    Svampe- og tomatbruschetta
    68,- DKK

    Gældende 2017
  • FORRETTER
    Røget andebryst
    med æblepuré, tranebær og rødbede
    98,- DKK
    Flødepocheret lyssej
    med sprøde jordskokker og vintersalat
    108,- DKK
    Røget kammusling
    med ægte sauce og sprød boghvede
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Bryst af hanekylling
    rullet med egen fars, estragon og citronsauce
    248,- DKK
    Svinemørbrad
    med sennep og bacon, saltbagt selleri og smørsauteret kål
    248,- DKK
    Oksehøjreb
    stegt med krydderurter, confiteret selleri og sauce bordelaise
    258,- DKK
     
    DESSERTER
    Rødvinskogt pære
    med vaniljeis og chokolade
    98,- DKK
    Sat hvid chokolade
    med sprød tuile og saltet karamel
    98,- DKK
    Koldingfjords gammeldaws æblekage
    108,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2017
  • FORRETTER
    Røget laks fra Verner
    med sprøde salater, syrlig mayo og sprød rug
    98,- DKK
    Asparges
    ægte sauce og sprødt
    108,- DKK
    Stenbiderrogn
    med rødløg og cremefraiche
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Stegt and
    med egen honning og timian, forårskål og syltede løg
    248,- DKK
    Pighvar
    med beurre blanc og masser af asparges
    248,- DKK
    Kalvemørbrad
    med Limfjordsgrønt, kartofler og emulsion
    258,- DKK
     
    DESSERTER
    Rabarberconsommé
    med vaniljeis og crumble
    98,- DKK
    Chokolademousse
    med passionssorbet og crisp
    98,- DKK
    Cheesecake
    med bærgelé
    108,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2017
  • FORRETTER
    Pocheret æg
    spinat, grøn olie og rogn
    98,- DKK
    3 specialiteter fra Koldingfjord
    118,- DKK
    Stegt pighvar
    med nye kartofler og grønne ærter
    138,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Søtunge Florentine
    med nye kartofler, små løg og spinat
    238,- DKK
    Kalv fra Weber
    med 2 x selleri, brøndkarse og pommes Anna
    248,- DKK
    Sommerbuk
    med sommersvampe, mørke bær og vildtjus
    268,- DKK
     
    DESSERTER
    Hvid chokolade
    rabarber og ribs i symfoni
    98,- DKK
    Kærnemælksbavarois
    citrongranité og lakrids
    108,- DKK
    Jordbær
    med fløde på vores måde
    118,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2017
  • FORRETTER
    Klar svampesuppe
    med confiteret svineskank og trøffel
    98,- DKK
    Confiteret andelår
    med beder og rygeost
    118,- DKK
    Soyamarineret kammusling
    sprød crouton, tørret morkel og frisésalat
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Havtaske svøbt i bacon
    med 2 x jordskokker og ægte sauce med brændt smør
    248,- DKK
    Kalvebryst
    med bagte rødder, paneret kartoffel og kraftig sauce
    258,- DKK
    Krondyrfilet
    med svampe, pommes Anna og cremet sauce
    268,- DKK
     
    DESSERTER
    Citrontærte
    med brændt marengs
    98,- DKK
    Sød jordskokke
    på 3 måder med saltet karamel
    98,- DKK
    Variation af havtorn
    à la Koldingfjord
    108,- DKK
     

    Min. 15 couverter - gældende i 2017
  • OSTE
    Tebstrup gedeost
    i 2 serveringer med kvædekompot
    108,- DKK
    Rød Løber
    med pærechutney og sprødt brød
    82,- DKK
    Blå Friser
    med kvædeconfiture og bagerens brød
    75,- DKK
    Europæiske oste
    med oliven, nødder og sirup
    108,- DKK
     
    NATMAD
    Pølse- & patébord
    med bagerens brød, surt og sødt
    138,- DKK
    Pølsevogn
    138,- DKK
    Æggekage
    med rugbrød, rødbeder og purløg
    118,- DKK
    Kartoffel/porresuppe
    med croutoner og mørkt brød
    98,- DKK
    Biksemad
    med spejlæg og bearnaise
    118,- DKK

    Gældende 2017
  • Velkomstdrink
    1 glas mousserende vin
    3 specialiteter fra Koldingfjord
    Kalv fra Weber
    med 2 x selleri, brøndkarse og pommes Anna
    Jordbær
    med med fløde på vores måde
    Vine:
    Husets hvidvin, husets rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og vand under middagen.
    Kaffe/te og fyldt chokolade
    Fri bar med øl, vand og vin i 3 timer
    Natmad
    Æggekage med rugbrød, rødbeder og purløg
     
    Samlet pris per couvert kr. 1.272,-
    Prisen er inkl. 25% moms, lokale, betjening, opdækning samt blomster.

    Gældende 2017

  • Stående buffet
    Makiruller med soya og wasabi
    Bagerens grissini med rygeostcreme
    Terrine på hønselever med balsamicogelé

    Marineret okse med sennepskort
    Hønsefrikassé med urter fra skoven
    Havtaskekæber med kål og rug
    Kalvefilet med syltede løg og løgpuré

    Porse med pæreconfiture

    Chokolade panna cota
    Citrontærte med råsyltede bær

    Prisen er pr. couvert. Min. 50 couverter
    348,- DKK
     
    Selskabsbuffet
    Rimmet kammusling, blomkål og røget mayo
    Saltet lam fra Hesselager, rygeost og søde æbler
    Kartoffel, vagtelæg og tomat

    Kalvefilet med pastinak som blød og stegt
    Svinemørbrad med sennep og sprød Svendborgskinke
    Pocheret torsk, hollandaise og spinat

    Ostebræt, bagerens brød, sødt og salt
    Chokoladetærte, syltet pære og brændt chokolade
    Sat kærnemælk, sprød havre og karamel

    Prisen er pr. couvert. Min 25 couverter.
    378,- DKK
     
    Den spændende buffet
    Forret anrettes på tallerken. Hovedret og dessert anrettes som buffet

    Lavvarmet torsk med blomkål, saltede nødder og brunet smør
    Stegt kammusling, urteolie og brunet løgpuré
    Carpaccio, syltet tomatrelish og Gammel Knas
    Røget hellefisk, sennepsmayo og sprød rug

    Kalvemørbrad, pebersauce og pommes croquette
    Farseret svinefilet, røget gulerod og sennepssauce
    Allégaarden kylling med 2 x selleri

    Salaten fra Rom
    Salat med bagte rodfrugter, brøndkarse og koldpresset rapsolie

    Danske gårdoste med kompot og hjemmebagt knækbrød

    Crème brûlée
    Bagerens havtornmazarin med gelé af syltede havtorn

    Prisen er pr. couvert. Min. 25 couverter
    468,- DKK
     

    Gældende 2017
  • Røget kammusling
    tangsalat, sennepsfrø, sprød rug og dildolie
    Sat brissel
    rodfrugtsråkost, rygeost og råsyltede tranebær
     
    Citronrenser
    gelé, sorbet, skum og støv
     
    Dansk oksemørbrad
    svampepuré, glace, pommes Anna og syltet selleri
    Arla Unika
    blommeconfiture og smørstegt rugbrød
     
    Danske æbler
    fromage, chips, tuile og hvid ganache
    Mazarinkage
    peanutbutter, chokoladeiscreme, sur sirup og trukket sukker

    Menuen serveres med smør på gedeost fra Tebstrup, brød på Ale og ølandshvede

    Sammensæt din egen menu:

    3 retter kr. 388,-
    4 retter kr. 468,-
    5 retter kr. 548,-
    6 retter kr. 618,-
    7 retter kr. 688,-

    Min. 15 couverter - gældende 2017

  •  
    Børnemenu 3 retter - forslag 1
     
    Grøntsagssticks
    med to gange pesto
    38,- DKK
    Kylling og ris
    med sur-sød sauce og dampet grønt
    128,- DKK
    3 slags sorbet
    og frisk frugt
    68,- DKK
     
    Børnemenu 3 retter - forslag 2
     
    Rejecocktail
    med klassisk dressing og brød
    68,- DKK
    Børneburger
    med fritter og ketchup
    128,- DKK
    Vaniljeis
    med chokoladesauce og skum
    78,- DKK

    Gældende 2017
  •  
    Brunch
    Rullepølse, løg og karse
    Laks, rygeost og rug
    Skinke, balsamico og tomat

    Røræg, bacon og pølser
    Croque Madame

    Drænet yoghurt med vaniljesyltede bær
    Amerikanske pandekager og ahornsirup
    Frugtsalat og frisk frugt

    Ostebræt med knækbrød

    Rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød
    2 slags juice, mælk, kaffe og te

    Prisen er pr. couvert fra kl. 11-15. Min. 25 couverter
    288,- DKK

    Gældende 2017
  •  
    Tatar af rimmet torsk
    sprøde kapers, citron mayo og rød mangol
    Kildegaarden mørbrad
    syrlig jus, 2 x pastinak og sat kartoffel

    Hovedretten serveres 1 gang på tallerken
    Chokoladefromage
    med sorbet, tuile og små kys
     
    2 retter
    288,- DKK
    3 retter
    338,- DKK

    Min. 15 couverter - gældende 2017
  •     Pris pr. flaske Pris pr. glas
    HVIDVIN
    Freiherr von Göler, Riesling Trocken, Burg Ravensburg Baden, Tyskland
    418,- DKK 137,- DKK
    Sauvignon Blanc, La Galope, Côtes de Gascogne, Frankrig
    338,- DKK 115,- DKK
    La Granja Blanco, Verdejo Viura, La Granja, Tierra Castilla, Spanien
    378,- DKK 130,- DKK
    Pinot Gris, Dashwood, New Zealand
    398,- DKK 137,- DKK
    Chardonnay Keystone, Californien, USA
    328,- DKK 108,- DKK
    Les Tannes, Cardonnay, Øko, Paul Mas, Frankrig
    368,- DKK 119,- DKK
    Magnificent, Garganega-Pinot Grigio, Cantina Danese IGT, Italien
    308,- DKK 100,- DKK
    Husets hvidvin
    240,- DKK 82,- DKK
     
    RØDVIN
    Mas des Tannes, Paul Mas, Økologisk, Languedoc, Frankrig
    398,- DKK 265,- DKK
    Perrin Réserve, Côtes du Rhône, Frankrig
    378,- DKK 252,- DKK
    Elderton, E-series, Shiraz/Cabernet, Australien
    358,- DKK 239,- DKK
    Valpolicella Ripasso Classico, Villa Le Mattarana, Italien
    388,- DKK 258,- DKK
    Cabernet Sauvignon Reserva, Casa Silva, Chile
    335,- DKK 217,- DKK
    Marius Rouge, Chapoutier, Pays d'Oc, IGP, Frankrig
    368,- DKK 248,- DKK
    Il Passo IGT, Zabu, Sicilien, Italien
    358,- DKK 238,-DKK
    Sicoris, Castell Del Remei, Costers del Segre, Spanien
    358,- DKK 239,- DKK
    Barbera d'Alba Bussia, Giacosa, Italien
    468,- DKK 312,- DKK
    Husets rødvin
    240,- DKK 160,-DKK
     
    DESSERTVIN
    Carmes de Rieussec, Sauternes, Frankrig
    698,- DKK 115,- DKK
    Brachetto d’Acqui, Spumante Dolce, Vallebelbo, Italien
    398,- DKK 68,- DKK
    Tokaji Furmint Late Harvest, Oremus (37,5 cl.), Ungarn
    398,- DKK 85,- DKK
    Late Harvest Semillion og Gewürztraminer, Casa Silva, (37,5 cl.), Chile

    368,- DKK 75,- DKK
    Wehlener Sonneuhr Auslese Riesling, Prüm, Mosel, Tyskland
    588,- DKK 100,- DKK
    Moscato d’Asti, Vallebelbo D.O.C.G., Italien
    325,- DKK 56,- DKK

    Glasprisen er for vin ad libitum per person. Vin ad libitum er inkl. øl, vand samt isvand under middagen.

    Gældende 2017

  • Kaffe/te
    32,- DKK
    Petit four
    40,- DKK
    Kransekage
    40,-DKK
    Småkager
    35,- DKK
    Fyldt chokolade
    40,- DKK
    Skåret frugt
    40,- DKK
    Bryllupskage (min. 25 personer) pr. person
    Fyld: passion og mørk chokolade, hindbær og hvid chokolade eller jordbær og nougat
    75,- DKK
    Cognac/likør 2 cl.
    40,- DKK
    Flaskeøl
    38,- DKK
    Sodavand
    32,- DKK
    Fri bar med øl, vin og vand
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    80,- DKK
    Fri bar med øl, vin, vand og alm. spiritus
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    130,- DKK

    Gældende 2017