Print

Hotel Koldingfjord A/S
Fjordvej 154
6000 Kolding
Tlf.: 75 51 00 00
E-mail: hotel@koldingfjord.dk


Selskabskort

I vores selskabskort har vi udarbejdet en bred vifte af sæsoninspirerede menuforslag, der vil gøre det lettere for jer at tilrettelægge netop det arrangement, som I har i tankerne. Du kan læse og printe vores selskabskort her

 

Vi hører også gerne fra jer, såfremt I har særlige ønsker.

 

                           

Selskabskort

  • VELKOMSTDRINKS
    Kir
    solbærlikør og hvidvin
    60,- DKK
    Kir royal
    solbærlikør og mousserende vin
    65,- DKK
    Koldingfjord Special
    hindbærlikør og mousserende vin
    60,- DKK
    Mousserende vin
    55,- DKK
    Ørbæk Æblecider
    65,- DKK
    Hvidvin med hyldeblomst
    60,- DKK
    Æbleau
    mousserende vin og Æbleau
    65,- DKK
    Den alkoholfri
    med lime, hyldeblomst og danskvand
    45,- DKK
     
    CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE
    André Clouet, Brut, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    498,- DKK
    André Clouet, Millésime, Grand Cru Bouzy Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    698,- DKK
    Cava Brut N de N, Naveran, Spanien
    Pr. fl.
    368,- DKK
    Pol Roger, Cuvée Rich, Champagne, Frankrig
    Pr. fl.
    698,- DKK
     
    SNACKS
    Sprøde rødder
    med sour cream dip
    45,- DKK
    Grønne snacks
    med tilsmagt økologisk cremefraiche
    45,- DKK
    Bruschetta
    med tomat og mozzarella
    30,- DKK

  • FORRETTER
    Cremet græskarsuppe
    kerner, olie og ristet brissel
    98,- DKK
    Pocheret torsk
    løgpuré og sennepshollandaise
    108,- DKK
    Mousse på andelever
    syltede bær og sprødt brød
    128,- DKK
    Røget svinemørbrad
    nødde mayo, rødbede og crudité
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Pocheret havtaskehale
    knust jordskok og persille beurre blanc
    248,- DKK
    Langtidsbraiseret dyrekølle
    masser af rødbeder og egen sky
    248,- DKK
    Oksehøjreb
    stegt med citron, timian og hvidløg, confiteret selleri og sauce diable
    258,- DKK
    Stegt bryst af and og confit af lår
    syltet rødkål og kastanjer
    248,- DKK
     
    DESSERTER
    Karamelliseret pærer
    malt-iscreme, brændte nødder og marengs
    108,- DKK
    Mørk chokolade panna cotta
    appelsinsorbet og kærnemælk
    98,- DKK
    Syltede bær fra 2014
    flødegranité, saltet karamel og grønt sukker
    98,- DKK
    Bagte æbler
    egen sorbet, chips og brændt skumfidus
    108,- DKK
     

    Gældende i 2015
  • FORRETTER
    Salat Niçoise
    pocherede æg
    108,- DKK
    Stenbiderrogn
    rødløg, boghvede og friskost
    138,- DKK
    Carpaccio af Hesselager lam
    nye løg på 3 måder og rygeost
    108,- DKK
    Bagt torsk
    syrlig sauce, små løg og tomatolie
    118,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Stegt pighvar
    babyspinat, sellerimousse og små kartofler
    248,- DKK
    Røget kalvemørbrad
    grønt fra Limfjorden, kartofler og emulsion
    268,- DKK
    Lammeculotte
    vores ratatouille, bagte hvidløg og tomatjus
    258,- DKK
    Svinefilet royal
    spidskål, stegte asparageskartofler og skovsyre
    228,- DKK
     
    DESSERTER
    Rabarberconsommé
    sat vanilje, sprød kiks og kold mynte
    98,- DKK
    Honningkage
    med kryddersorbet, broken gel og verbena
    98,- DKK
    Fransk chokoladetærte
    marengs, is på kondenseret mælk og sprødt
    108,- DKK
    Karamelfromage
    variation af passion
    108,- DKK
     

    Gældende i 2015
  • FORRETTER
    4 små specialiteter fra Koldingfjord
    118,- DKK
    Tatar af rød tun
    stegte kapers, stærk mayo og tang frit
    128,- DKK
    Skinken fra Skagen
    perleløg i grøn olie, sprøde løg og skum
    98,- DKK
    Verners laks
    syrlig fennikel, sour cream og crudité
    108,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Søtunge Florentine moderne
    sat spinat, løgpuré og sauce mousseline
    228,- DKK
    Due på 2 måder
    skovsvampe, kraftig jus og mørke bær
    258,- DKK
    Langtidsstegt kalv med kantarel
    som stegt og flan, sauce chasseur og pommes Anna
    258,- DKK
    Grillet oksemørbrad
    sauce bearnaise, stegt perleløg og kål
    268,- DKK
     
    DESSERTER
    Sensommerbær
    crème anglaise, syrlig sorbet og mørk chokolade
    118,- DKK
    Panna cotta på tonga nød
    sorbet på bær
    98,- DKK
    Variation over danske jordbær
    krystalliseret chokolade, iscreme og skovsyre
    98,- DKK
    Citron bavarois
    lakridsmarengs, tørret brownie og egen granité
    108,- DKK
     

    Gældende i 2015
  • FORRETTER
    Consommé på svampe
    ristede bøgehatte, stegt fuglelever og trøffelolie
    108,- DKK
    Carpaccio af havtaske
    blomkålspuré, mælkeflager og peberrod
    118,- DKK
    Terrin af confiteret andelår
    rå beder, syltet skorzonerrod og skum
    98,- DKK
    Rød okse
    vinterpickles, confiteret æggeblomme og sprød rug
    108,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Dampet torsk
    stegt rogn, syrlig fumet og 2 gange gulerod
    228,- DKK
    Krondyrfilet
    kastanjer i honning, sauce moelle og beder
    258,- DKK
    Braiseret bryst og stegt filet af dansk svin
    braisersky, sat kartoffel og rødder
    238,- DKK
    Oksemørbrad
    pommes croquette, glace og bagt hokkaido
    258,- DKK
     
    DESSERTER
    Bagt karamel
    granité, pufsukker og marengs
    98,- DKK
    Koldingfjords tiramisu
    mascarpone bavarois, kaffe iscreme og Amaretto gel
    108,- DKK
    Masser af havtorn
    kage, sorbet og skum
    118,- DKK
    Amarenekirsebær
    hasselnøddemazarin, støv og puffede ris
    98,- DKK
     

    Gældende i 2015
  • OSTE
    Brændt gedebrie fra Knuthenlund Gods
    brioche og syltede bær
    92,- DKK
    Gorgonzola
    2 gange æggeblomme og sur-sød sennep
    78,- DKK
    Arla Unika
    syltede valnødder og smørristet rugbrød
    98,- DKK
    5 europæiske oste
    nødder i sirup og kiks fra Bornholm
    98,-DKK
     
    NATMAD
    Specialiteter fra Slagter Christiansen
    lyst og mørk brød
    138,- DKK
    Pølsevogn
    168,- DKK
    Minestronesuppe
    hvidløgsgratineret brød
    98,- DKK
    Kartoffel/porresuppe
    sprøde croutoner og purløg
    88,- DKK
    Chili con carne
    økologisk cremefraiche
    118,- DKK
    Klassisk aspargessuppe
    med kødboller
    88,- DKK
    Æggekage
    rugbrød og Benjamins rødbeder
    108,- DKK

  • Velkomstdrink
    1 glas mousserende vin
    Specialiteter fra Koldingfjord
    Langtidsstegt kalv
    kantarel som stegt og flan, serveret med sauce chasseur og pommes Anna
    Bagt karamel
    granité, brændt marengs og pufsukker
    Vine:
    Husets hvidvin, Husets rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og vand under dinner.
    Kaffe/te og sødt
    Fri bar med øl, vand og vin i 3 timer
    Natmad
    Byg selv hotdogs
     
    Samlet pris per couvert kr. 1.257,-
    Prisen er inkl. 25% moms, betjening, opdækning og blomster.

    Gældende i 2015

  • Stående buffet
    Bruschetta, svampe og rosmarin
    Makiruller, rød tun og wasabi
    Foie gras terrin, lime og kartoffelchips
    Marineret dansk okse, kapers og mayo
    Røget torskemousse

    Dansk kalv, hvid sauce
    Svineskank, mørk øl og beder
    Butterdejstærte, 3 gange kål
    Tigerrejer, sød chili og soja

    Gedebrie, bagerens brød og kompot
    Sødt stenalderbrød, tomatmarmelade
    Crème brûlée

    Prisen er pr. couvert. Min. 50 couverter
    348,- DKK
     
    Selskabsbuffet
    Mousse på røget Vesterhavsfisk, muld, sylt og mizuna
    Bresaola, tranebærgelé, grøn mayo og sprødt
    Svendborg skinke, bedecrudité og agurk i vakuum

    Oksemørbrad, brunet blomkålspuré og crudité
    Hanekylling stegt i timiansmør, saltbagt selleri
    Svinefilet Saltimbocca, tomatchutney
    Årstidens salat, kartoffel og sauce

    Dansk ost, knækbrød
    Passions panna cotta, passionsgelé
    Fransk chokoladekage, pisket vaniljeskum

    Prisen er pr. couvert. Min 25 couverter.
    368,- DKK
     
    Den spændende buffet
    Forret anrettes på tallerken. Hovedret og dessert anrettes på buffet

    Syltet kammusling
    söl, kaviar, blomkålspuré og tørrede mælkeflager

    Pocheret havtaske, jordskokkemousse og crudité
    Timian-gravad lam, syltede svampe og rucola
    Sprængt andebryst, peberrodsgelé, chips og marinerede tranebær

    Grillet oksemørbrad, ægte sauce, sat kartoffel og tomatchutney
    Svinekæber Royal i trøffel og Svendborg skinke, 2 gange løg
    Stegt unghanebryst, frikassé af lår, gulerødder i timian og pommes Anna

    Salaten fra Rom, dansk kalvebacon og mild sennepsdressing
    Rustik råkostsalat, mizuna, løvstikke og koldpresset rapsolie
    Årstidens kartofler og sauce

    Danske gårdoste, pærekonfiture og knækbrød
    Hvid chokolade créme brûlée, havtorngelé
    Chokoladetærte, marshmallow og karamel

    Prisen er pr. couvert. Min. 30 couverter
    468,- DKK
     

  • Rimmet kammusling
    tangsalat, sennepsfrø, sprød rug og dildolie
    Sat brissel
    rodfrugtsråkost, rygeost og råsyltede tranebær
     
    Citronrenser
    gelé, sorbet, skum og støv
     
    Dansk oksemørbrad
    svampepuré, glace, pommes Anna og syltet selleri
    Arla Unika
    blommekonfiture og smørstegt rugbrød
     
    Danske æbler
    fromage, chips, tuile og hvid ganache
    Mazarinkage
    peanutbutter, chokoladeiscreme, sur sirup og trukket sukker

    Menuen serveres med smør på gedeost fra Tebstrup, brød på Ale og ølandshvede

    Sammensæt din egen menu:

    3 retter kr. 388,-
    4 retter kr. 468,-
    5 retter kr. 548,-
    6 retter kr. 618,-
    7 retter kr. 688,-

    Min. 15 couverter

    Menuen er gældende i 2015

  •  
    Børnemenu 3 retter - forslag 1
     
    Grøntsagssticks
    med to gange pesto
    38,- DKK
    Kylling og ris
    med sur-sød sauce og dampet grønt
    128,- DKK
    3 slags sorbet
    og frisk frugt
    68,- DKK
     
    Børnemenu 3 retter - forslag 2
     
    Rejecocktail
    med klassisk dressing og brød
    68,- DKK
    Børneburger
    med fritter og ketchup
    128,- DKK
    Vaniljeis
    med chokoladesauce og skum
    78,- DKK

  •  
    Brunch
    Kalverullepølse, sat balsamico og tomat
    Christiansøpigens sild, løg og kapers
    Røget laks, 2 gange selleri

    Røræg og blødkogte æg
    Bruschetta, tomat og mozzarella
    Toast, Skagen skinke og ost
    Bacon og pølser

    Drænet yoghurt, vaniljesyltede bær
    Amerikanske pandekager, ahornsirup
    Frugtsalat og frisk frugt
    Ostebræt, knækbrød

    Rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød
    3 slags juice, mælk, kaffe og te

    Prisen er pr. couvert fra kl. 11-15. Min 25 couverter
    278,- DKK

  •  
    Let røget torskemousse
    sprøde stik, kaviar og sifon
    Kalvelårtunge stegt i citron og Himalayasalt
    brunet løgpuré, karamelliseret løg og smørpisket kalvesky

    Hovedretten serveres 1 gang på tallerken
    Æblekage 2015
    syltet æble, makroniscreme, vanilje og gelé
     
    2 retter
    278,- DKK
    3 retter
    328,- DKK

    Min. 15 couverter
  •     Pris pr. flaske Pris pr. glas
    HVIDVIN
    Duell Manz, Weissburgunder/Riesling, Rheinhessen, Tyskland
    398,- DKK 137,- DKK
    Sauvignon Blanc, La Galope, Côtes de Gascogne, Frankrig
    328,- DKK 115,- DKK
    Dornier, Chenin Blanc, Sydafrika
    348,- DKK 116,- DKK
    Chablis, André Tremblay, Frankrig
    448,- DKK 149,- DKK
    Chardonnay Keystone, Californien, USA
    318,- DKK 108,- DKK
    Les Tannes, Cardonnay, Øko, Paul Mas, Frankrig
    358,- DKK 119,- DKK
    Marsanne, Limoux, Frankrig
    298,- DKK 100,- DKK
    Husets hvidvin
    240,- DKK 82,- DKK
     
    RØDVIN
    Mas des Tannes, Paul Mas, Økologisk, Languedoc, Frankrig
    398,- DKK 265,- DKK
    Paulée Bourgogne Grand Ordinaire, Faiveley, Bourgogne, Frankrig
    325,- DKK 217,- DKK
    Perrin Réserve, Côtes du Rhône, Frankrig
    378,- DKK 252,- DKK
    Elderton, E-series, Shiraz/Cabernet, Australien
    358,- DKK 239,- DKK
    Dornier, Cocoa Hill Red, Merlot/Syrah, Sydafrika
    348,- DKK 227,- DKK
    Valpolicella Ripasso Classico, Villa Le Mattarana, Italien
    388,- DKK 258,- DKK
    Cabernet Sauvignon Reserva, Casa Silva, Chile
    325,- DKK 217,- DKK
    Il Passo IGT, Zabu, Sicilien, Italien
    358,- DKK 238,-DKK
    Drac Magic Tinto, Tomàs Cusiné, Catalunya, Spanien
    358,- DKK 238,- DKK
    Le Volte, Tenuta dell´Ornellaia, Italien
    498,-DKK 332,- DKK
    Husets rødvin
    240,- DKK 160,-DKK
     
    DESSERTVIN
    Chartreuse de Coutet, Sauternes, Frankrig
    698,- DKK 107,- DKK
    Beerenauslese, Payer, (37,5 cl.), Østrig
    458,- DKK 95,- DKK
    Brachetto d’Acqui, Spumante Dolce, Vallebelbo, Italien
    398,- DKK 68,- DKK
    Tokaji Furmint Late Harvest, Oremus (37,5 cl.), Ungarn
    398,- DKK 85,- DKK
    Late Harvest Semillion og Gewürztraminer, Casa Silva, (37,5 cl.), Chile

    368,- DKK 75,- DKK
    Wehlener Sonneuhr Auslese Riesling, Prüm, Mosel, Tyskland
    558,- DKK 95,- DKK
    Muscat d’Alexandria, Vriesenhof (37,5 cl.), Sydafrika
    418,- DKK 75,- DKK
    Moscato d’Asti, Vallebelbo D.O.C.G., Italien
    325,- DKK 56,- DKK

    Glasprisen er for vin ad libitum per person. Vin ad libitum er inkl. øl, vand samt isvand under middagen.

  • Kaffe/te
    32,- DKK
    Petit four
    40,- DKK
    Kransekage
    40,-DKK
    Småkager
    35,- DKK
    Fyldt chokolade
    40,- DKK
    Frisk frugt
    40,- DKK
    Skåret frugt
    40,- DKK
    Bryllupskage (min. 25 personer) pr. person
    Fyld: passion og mørk chokolade, hindbær og hvid chokolade eller jordbær og nougat
    75,- DKK
    Cognac/likør 2 cl.
    40,- DKK
    Flaske øl
    38,- DKK
    Sodavand
    32,- DKK
    Fri bar med øl, vin og vand
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    80,- DKK
    Fri bar med øl, vin, vand og alm. spiritus
    pr. time (min. 2 timer) pr. person
    130,- DKK


Udskrevet fra: http://www.koldingfjord.dk/restaurantselskab/selskab-og-fest/selskabskort/ Udskrevet d. 21. december 2014 - kl. 02:07