Print

Hotel Koldingfjord A/S
Fjordvej 154
6000 Kolding
Tlf.: 75 51 00 00
E-mail: hotel@koldingfjord.dk


Selskabskort

I vores selskabskort har vi udarbejdet en bred vifte af sæsoninspirerede menuforslag, der vil gøre det lettere for jer at tilrettelægge netop det arrangement, som I har i tankerne. Du kan læse og printe vores selskabskort her

 

Vi hører også gerne fra jer, såfremt I har særlige ønsker.

 

                           

Selskabskort

  • VELKOMSTDRINKS
    Kirr
    solbærlikør og hvidvin
    55,- DKK
    Kirr royal
    solbærlikør og mousserende vin
    58,- DKK
    Koldingfjord Special
    hindbærlikør og mousserende vin
    58,- DKK
    Mousserende vin
    55,- DKK
    Ørbæk Æblecider
    60,- DKK
    Hvidvin med hyldeblomst
    55,- DKK
    Æbleau
    mousserende vin og Æbleau
    65,- DKK
    Den alkoholfri
    med lime, hyldeblomst og danskvand
    38,- DKK
     
    CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE
    André Clouet, Brut
    champagne. Pr. fl.
    498,- DKK
    André Clouet, Millésim
    Grand Cru Bouzy Champagne. Pr. fl.
    698,- DKK
    Cava Brut N de N
    Naveran. Pr. fl.
    368,- DKK
    Pol Roger
    Cuvée Rich, Champagne. Pr. fl.
    698,- DKK
     
    SNACKS
    Sprøde rødder
    med sour cream dip
    45,- DKK
    Grønne snacks
    med tilsmagt økologisk cremefraiche
    45,- DKK
    Bruschetta
    med tomat og mozzarella
    30,- DKK

  • FORRETTER
    Consommé på svampe
    ristede bøgehatte, stegt fuglelever og trøffelolie
    108,- DKK
    Syltet kammusling
    dildstøv, blomkål og rucola
    118,- DKK
    Terrin af svinekæber
    rå beder, syltet skorzonerrod og skum
    98,- DKK
    Bresaola
    vinaigrette, tranebær mayo og frit
    108,- DKK
     
    HOVEDRETTER
    Dampet hellefisk
    sat jordskok, syrlig fumet og pommes Gaufrette
    228,- DKK
    Krondyrfilet
    kastanjer i honning, sauce moelle og beder
    258,- DKK
    Braiseret bryst og stegt filet af dansk svin
    braisersky, sat kartoffel og rødder
    238,- DKK
    Oksefilet
    confiteret kartoffel, ægte sauce og selleri i røget smør
    248,- DKK
     
    DESSERTER
    Bagt karamel
    granité, pufsukker og marengs
    98,- DKK
    Abrikos og mascapone
    små kys og citrongranité
    108,- DKK
    3 gange havtorn
    skum, sorbet og syltet
    118,- DKK
    Tivoli æbler og candyfloss
    rå jordskokker
    98,- DKK
     

    Gældende i 2014
  • OSTE
    Brændt gedebrie fra Knuthenlund Gods
    brioche og syltede bær
    92,- DKK
    Gorgonzola
    2 gange æggeblomme og sur-sød sennep
    78,- DKK
    Arla Unika
    syltede valnødder og smørristet rugbrød
    98,- DKK
    5 europæiske oste
    nødder i sirup og kiks fra Bornholm
    98,-DKK
     
    NATMAD
    Specialiteter fra Slagter Christiansen
    lyst og mørk brød
    138,- DKK
    Pølsevogn
    168,- DKK
    Minestronesuppe
    hvidløgsgratineret brød
    98,- DKK
    Kartoffel/porresuppe
    sprøde croutoner og purløg
    88,- DKK
    Chili con carne
    økologisk cremefraiche
    118,- DKK
    Klassisk aspargessuppe
    med kødboller
    88,- DKK
    Æggekage
    ristet rugbrød og Benjamins rødbeder
    108,- DKK

  • Velkomstdrink
    1 glas mousserende vin
    Specialiteter fra Koldingfjord
    Langtidsstegt kalv
    kantarel som stegt og flan, serveret med sauce chasseur og pommes Anna
    Sat karamel
    granité, brændt marengs og pufsukker
    Vine:
    Husets hvidvin, Husets rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og vand under dinner.
    Kaffe/te og sødt
    Fri bar med øl, vand og vin i 3 timer
    Natmad
    Byg selv hotdogs
     
    Samlet pris per couvert kr. 1.236,-
    Prisen er inkl. 25% moms, betjening, opdækning og blomster.

    Gældende i 2014

  • Stående buffet
    Bruschetta, svampe og rosmarin
    Makiruller, rød tun og wasabi
    Foie gras terrin, lime og kartoffelchips
    Marineret dansk okse, kapers og mayo
    Røget torskemousse

    Dansk kalv, hvid sauce
    Svineskank, mørk øl og beder
    Butterdejstærte, 3 gange kål
    Tigerrejer, sød chili og soja

    Gedebrie, bagerens brød og kompot
    Sødt stenalderbrød, tomatmarmelade
    Macarons

    Prisen er pr. couvert. Min. 50 couverter
    308,- DKK
     
    Europæisk buffet
    Tørret skinke fra Toscana, 2 gange peber og sprødt
    Carpaccio, trøffelolie, rucola og parmesan
    Pocheret torsk, spinat og løg

    Sprængt svinebryst i egen jus og syltede rødder
    Paella, lavet udenfor på rigtig paellapande
    Oksefilet Saltimbocca, knuste tomater
    Ristet bars, beurre blanc og courgette

    Cæsarsalat
    Tomatsalat

    3 oste, bagerens brød og syltede figner
    Tiramisu
    Panna cotta

    Prisen er pr. couvert. Min 75 couverter.
    378,- DKK
     
    Den spændende buffet
    Forret anrettes på tallerken. Hovedret og dessert anrettes på buffet

    Dild-rimmet kammusling
    söl, kaviar, blomkålspuré og tørrede mælkeflager

    Meunièrestegt pighvar, jordskokkemousse og crudité
    Timian-gravad lam, syltede svampe og rucola
    Røget andebryst, tranebærgelé, imiteret muld og skovurter

    Grillet oksemørbrad, ægte sauce, store pommes frites og tomatchutney
    Svinekæber i Ale, syltede og friterede løg
    Stegt bryst og confiteret lår fra due, pommes Anna og stegte rødder

    Salaten fra Rom, dansk kalvebacon og mild sennepsdressing
    Rustik råkostsalat, mizuna, løvstikke og koldpresset rapsolie

    Danske gårdoste, multebær confiture og smørristet rugbrød
    Hvid chokolade panna cotta, havtorngelé og iscreme
    Chokoladetærte, marshmallow og karamel

    Prisen er pr. couvert. Min. 25 couverter
    468,- DKK
     
    Selskabsbuffet
    Dansk tørret skinke, persilleemulsion og rucola
    Røget svinemørbrad, syltede æbler og bedecrudité
    Laks fra Kolding Røgeri som mousse og tatar, saltet agurk

    Dansk kalv stegt i rosmarin og enebær
    Grillet lammeculotte, bagt hvidløgspuré
    Hanekylling i brunet smør, syltede skorzonerrødder
    Kalvefilet, egen sky og sat kartoffel

    Fransk ostebræt, tomatconfiture og groft brød
    Karamel panna cotta, passionsgelé
    Pæremazarin, pisket cremefraiche

    Prisen er pr. couvert. Min. 25 couverter
    368,- DKK

  •  
    Børnemenu 3 retter - forslag 1
     
    Grøntsagssticks
    med to gange pesto
    38,- DKK
    Kylling med ris
    med sur-sød sauce og dampet grønt
    128,- DKK
    3 slags sorbet
    og frisk frugt
    68,- DKK
     
    Børnemenu 3 retter - forslag 2
     
    Rejecocktail
    med klassisk dressing og brød
    68,- DKK
    Børneburger
    med fritter og ketchup
    128,- DKK
    Vaniljeis
    med chokoladesauce og skum
    78,- DKK

  •  
    Brunch
    Christiansøpigens sild, løg og kapers
    Skagenskinke, grillede artiskokhjerter
    Røget laks, purløgscreme

    Røræg og blødkogte æg
    Lun leverpostej, champignon og bacon
    Toast, kylling og pesto
    Bacon og pølser

    Drænet yoghurt, vaniljesyltede bær
    Amerikanske pandekager, ahornsirup
    Frugtsalat og frisk frugt
    Ostebræt, knækbrød

    Rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød
    3 slags juice, mælk, kaffe og te

    Prisen er pr. couvert fra kl. 11-15. Min 25 couverter
    268,- DKK

  •  
    Let røget torskemousse
    sprøde stik, kaviar og sifon
    Kalvelårtunge stegt i citron og Himalayasalt
    brunet løgpuré, karamelliseret løg og smørpisket kalvesky

    Hovedretten serveres 1 gang på tallerken
    Æblekage 2014
    syltet æble, makroniscreme, vanilje og gelé
     
    2 retter
    278,- DKK
    3 retter
    328,- DKK

    Min. 15 couverter
  •     Pris pr. flaske Pris pr. glas
    HVIDVIN
    Duell Manz, Weissburgunder/Riesling
    Rheinhessen, Tyskland
    388,- DKK 130,- DKK
    Sauvignon Blanc, La Galop
    Côtes de Gascogne, Frankrig
    318,- DKK 108,- DKK
    Dornier, Chenin Blanc
    Sydafrika
    348,- DKK 116,- DKK
    Chablis, André Tremblsay
    Frankrig
    448,- DKK 149,- DKK
    Chardonnay Keystone
    Californien, USA
    298,- DKK 100,- DKK
    Les Tannes, Cardonnay
    Øko, Paul Mas, Frankrig
    348,- DKK 116,- DKK
    Marsanne
    Limoux, Frankrig
    298,- DKK 100,- DKK
    Husets hvidvin
    235,- DKK 79,- DKK
     
    RØDVIN
    Mas des Tannes, Paul Mas
    Økologisk, Languedoc, Frankrig
    398,- DKK 265,- DKK
    Paulée Bourgogne Grand Ordinaire
    Faiveley, Bourgogne, Frankrig
    295,- DKK 200,- DKK
    Perrin Réserve
    Côtes du Rhône, Frankrig
    368,- DKK 245,- DKK
    Elderton, E-series
    Shiraz/Cabernet, Australien
    340,- DKK 227,- DKK
    Dornier, Cocoa Hill Red
    Merlot/Syrah, Sydafrika
    348,- DKK 227,- DKK
    Valpolicella Ripasso Classico
    Villa Le Mattarana, Italien
    378,- DKK 252,- DKK
    Cabernet Sauvignon Reserva
    Casa Silva, Chile
    325,- DKK 217,- DKK
    Il Passo IGT, Zabu
    Sicilien, Italien
    340,- DKK 227,-DKK
    Pirineos Seleccion, Mesache Red
    Tempranillo/Merlot, Spanien
    325,- DKK 217,- DKK
    Le Volte
    Tenuta dell´Ornellaia, Italien
    498,-DKK 332,- DKK
    Husets rødvin
    235,- DKK 157,-DKK
     
    DESSERTVIN
    Chartreuse de Coutet
    Sauternes, Frankrig
    645,- DKK 95,- DKK
    Riesling Beerenauslese
    Payer, (37,5 cl.), Østrig
    458,- DKK 91,- DKK
    Brachetto d’Acqui
    Spumante Dolce, Vallebelbo, Italien
    398,- DKK 68,- DKK
    Tokaji Furmint Late Harvest
    Oremus (37,5 cl.), Ungarn
    398,- DKK 78,- DKK
    Late Harvest Semillion og gewürztraminer
    Casa Silva, (37,5 cl.), Chile
    368,- DKK 68,- DKK
    Wehlener Sonneuhr Auslese Riesling
    Prüm, Mosel, Tyskland
    518,- DKK 85,- DKK
    Muscat d’Alexandria
    Vriesenhof (37,5 cl.), Sydafrika
    388,- DKK 68,- DKK
    Moscato d’Asti
    Vallebelbo D.O.C.G., Italien
    295,- DKK 46,- DKK

    Glasprisen er for vin ad libitum per person. Inkl. vine ad libitum er øl og vand under dinner samt isvand på bordene.


Udskrevet fra: http://www.koldingfjord.dk/restaurantselskab/selskab-og-fest/selskabskort/ Udskrevet d. 31. oktober 2014 - kl. 18:43