Hotel Koldingfjord

- let at finde - svær at forlade...

Smuk beliggenhed - imponerende arkitektur

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding Fjord. De imponerende bygninger er nænsomt restaureret – og den klassiske udvendige arkitektur mødes indenfor med tidløs indretning i dansk design. Som hotel og konferenceudbyder anses Hotel Koldingfjord blandt de førende i Danmark. Det er ofte de samme gæster, der kommer igen og igen.

Historiske bygninger

De imponerende bygninger blev oprindeligt opført som Danmarks første julemærkesanatorium i perioden 1907-1911.Julemærkesalget startede postmester Einar Holbøll allerede tilbage 1904. Fra byggeriet stod færdigt, og næsten 50 år frem, fungerede bygningerne som sanatorium for børn ramt af tuberkulose. Stedet blev dermed en vigtig brik i kampen mod den frygtede folkesygdom.

Historien bag Hotel Koldingfjord

Værelser med sjæl

Værelserne, der er fordelt i hovedbygningen, de 2 palæer “Dagmar” og “Christian” samt ejendommen “Skovly”, er naturligvis udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Alle 132 værelser har sin helt egen stemning og charme. Fælles er det tidløse design og den særlige atmosfære, der skabes af lyset, luften og den storslåede arkitektur. På Hotel Koldingfjord er der højt til loftet – og masser af plads...

Vores værelser