Opdatering den 19.03.2020

Hotel Koldingfjord har, på baggrund af gårsdagens udmelding fra statsministeren, besluttet at midlertidigt lukke frem til og med mandag den 13. april 2020.

Hvis der er spørgsmål til planlagte besøg på Hotel Koldingfjord, kan vi kontaktes på 7551 0000 eller rec@koldingfjord.dk.

Det er med stor beklagelse, vi må lukke hotellet midlertidigt. Men vi har naturligvis fuld forståelse for den vanskelige situation, Danmark og resten af verden står midt i.

Vi håber, I alle vil passe godt på hinanden og opfordrer til at følge alle råd og vejledninger fra sundhedsmyndighederne.

På vegne af hele personalet her på Hotel Koldingfjord: Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen, når hverdagen vender tilbage.

Venlig hilsen,

Peder J. Madsen
Adm. direktør

 

Opdatering om status for Hotel Koldingfjord - 12.03.2020

Vore gæsters og medarbejderes sikkerhed har altid højeste prioritet, og vi følger derfor regulativerne fra de relevante myndigheder om potentielle trusler herunder smittefare.

På Hotel Koldingfjord følger vi COVID-19 situationen tæt - i både Danmark og udlandet - og holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, der skriver på sst.dk:

Af hensyn til vore gæsters og medarbejderes sikkerhed har vi allerede foretaget en række tiltag anbefalet af sundhedsmyndighederne, herunder:

  • Opsat Sundhedsstyrelsens plakater, der opfordrer til at øge hygiejnen med bl.a. håndsprit og øget hensyn ved nys og host - for at beskytte både sig selv og andre mod smitte generelt (forkølelse, influenza og coronavirus).
  • Opsat yderligere muligheder for afspritning af hænder
  • Øget rengøringen - især, hvor der er meget trafik samt på toiletter, dørhåndtag, gelændere osv.

Vi følger naturligvis Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og ændrer vores anvisninger efter situationens udvikling hele tiden ift. risikoen for smitteudbredelse af COVID-19. 

I hotellets reception kan De få udleveret gratis sprit-servietter, handsker og mundbind, såfremt dette vurderes nødvendigt.

Vi står ligeledes til rådighed såfremt der måtte være spørgsmål til ovenstående.

Med venlig hilsen
Hotel Koldingfjord A/S

Peder J. Madsen
Adm. Direktør

Opd. 12-03-2020