Opdatering den 11.5.2020

Hotellet er fortsat lukket for individuelle ophold og overnatninger indtil og med 2.8.2020. 

Vi er åbne for møder med og uden overnatning for op til 10 personer i vores mødelokaler, foreløbigt indtil 8. juni 2020. Kontakt os gerne med din forespørgsel på telefon 7551 0000. 

Hotellet renoverer i disse måneder 110 badeværelser og der er derfor en begrænset værelseskapacitet. 

 

Opdatering den 8.4.2020

Ud fra mandagens pressemøde med statsministeren, følger vi naturligvis også påbuddet om at fastholde lukningen af Danmark. Det betyder at Hotel Koldingfjord fortsat er midlertidigt lukket. 

 

Opdatering den 03.04.2020

Situationen omkring COVID-19 er fortsat uafklaret og det er usikkert hvor lang tid regeringen fastholder nedlukningen af Danmark.

Vi har derfor besluttet, at vi forlænger nedlukningen af Hotel Koldingfjord frem til og med søndag den 3. maj 2020. Vi kontakter naturligvis alle berørte gæster ifm. evt. bookede arrangementer i den pågældende periode.

 

Opdatering den 19.03.2020

Hotel Koldingfjord har, på baggrund af gårsdagens udmelding fra statsministeren, besluttet at midlertidigt lukke frem til og med mandag den 13. april 2020.

Hvis der er spørgsmål til planlagte besøg på Hotel Koldingfjord, kan vi kontaktes på 7551 0000 eller rec@koldingfjord.dk.

Det er med stor beklagelse, vi må lukke hotellet midlertidigt. Men vi har naturligvis fuld forståelse for den vanskelige situation, Danmark og resten af verden står midt i.

Vi håber, I alle vil passe godt på hinanden og opfordrer til at følge alle råd og vejledninger fra sundhedsmyndighederne.

På vegne af hele personalet her på Hotel Koldingfjord: Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen, når hverdagen vender tilbage.

Venlig hilsen,

Peder J. Madsen
Adm. direktør

 

Opdatering om status for Hotel Koldingfjord - 12.03.2020

Vore gæsters og medarbejderes sikkerhed har altid højeste prioritet, og vi følger derfor regulativerne fra de relevante myndigheder om potentielle trusler herunder smittefare.

På Hotel Koldingfjord følger vi COVID-19 situationen tæt - i både Danmark og udlandet - og holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, der skriver på sst.dk:

Af hensyn til vore gæsters og medarbejderes sikkerhed har vi allerede foretaget en række tiltag anbefalet af sundhedsmyndighederne, herunder:

  • Opsat Sundhedsstyrelsens plakater, der opfordrer til at øge hygiejnen med bl.a. håndsprit og øget hensyn ved nys og host - for at beskytte både sig selv og andre mod smitte generelt (forkølelse, influenza og coronavirus).
  • Opsat yderligere muligheder for afspritning af hænder
  • Øget rengøringen - især, hvor der er meget trafik samt på toiletter, dørhåndtag, gelændere osv.

Vi følger naturligvis Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og ændrer vores anvisninger efter situationens udvikling hele tiden ift. risikoen for smitteudbredelse af COVID-19. 

I hotellets reception kan De få udleveret gratis sprit-servietter, handsker og mundbind, såfremt dette vurderes nødvendigt.

Vi står ligeledes til rådighed såfremt der måtte være spørgsmål til ovenstående.

Med venlig hilsen
Hotel Koldingfjord A/S

Peder J. Madsen
Adm. Direktør

Opd. 12-03-2020