Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord.

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster.

I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference.

Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster.

Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok med erfaring i à la carte.
  • Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.
  • At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder.

Om jobbet:

  • Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.
  • Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.
  • Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5/2-vagtplan.
  • Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.

Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@slet-dette.koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06.

 

Send din ansøgning hurtigst muligt til via dette link: A la carte kok


Tiltrædelse snarest og efter aftale.


Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk/.