Jobbet som kældermester / ejendomsassistent på Hotel Koldingfjord er et fantastisk job for den rigtige kandidat.

Opgaverne er mangeartede og varierede. Du er i gang både inde og ude, og det er helt sikkert, at dagene ikke ligner hinanden.

Det er afgørende, at du er i god fysisk form, detaljeorienteret og kan betjene både værktøj og maskiner med stor selvfølgelighed.

Du får blandt andet ansvaret for at distribuere drikkevarer på hotellet, sikre en sund og tryg pool, klargøre arrangementer udendørs, foretage mindre reparationer, fjerne affald, rydde sne – og så videre.

Kort sagt: Du skal sætte en ære i at indgå i det team, der passer godt på vores smukke bygninger og omgivelser, og sørger for, at gæsterne altid får det bedst mulige indtryk af Hotel Koldingfjord.

Måske har du en baggrund som håndværker. Måske har du arbejdet som ejendomsfunktionær tidligere. Det er ikke så vigtigt for os. Bare du har energien og lysten til at være en vigtig brik i en medarbejderstab på ca. 100 kvinder og mænd, der hver dag leverer det bedste, Hotel Koldingfjord formår.

Arbejdet foregår i dagtimerne – fra 07:00 til 15:00 hver anden uge og 08:00 til 16:00 i den modsatte uge. Du arbejder hver tredje weekend. Du har telefonvagt på hverdage hver anden uge samt i forbindelse med din arbejdsweekend. Truckcertifikat er et plus, men ikke en betingelse.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du vil vide mere. Ring til adm. dir. Peder J. Madsen på 76 20 86 10.

Send en ansøgning til hr@slet-dette.koldingfjord.dk. Skriv ”kældermester” i emnefeltet.