Penge er vigtige – men mennesker er i centrum!

Sådan tænker vi her i huset, og det samme ønsker vi af vores nye økonomichef.

Du får ansvaret for økonomi- og personalefunktionen på Hotel Koldingfjord - et smukt hotel midt i skoven med panoramaudsigt over Kolding Fjord.

Her er vi ca. 100 mennesker, der hver dag yder gæsterne personlig og vedkommende service. Det er vi gode til. Så gode, at vi blev kåret som Årets Konferencecenter 2020.

Hvem er du?

Vi har brug for en kollega, der er veluddannet, har prøvet kræfter med økonomichef-rollen og som også i travle perioder bevarer overblikket og det gode humør. Du elsker at nørde detaljer, men du mister aldrig blikket for helheden. Du er vant til at have ledelsessansvar og være på forkant med opgaverne. 

Hvad tilbyder vi?

Din hverdag hos os vil bestå af klassiske opgaver indenfor økonomiledelse. Men vi håber, at du også kommer med nye idéer til, hvordan vi kan skabe en økonomifunktion, der fleksibelt og proaktivt bakker op om husets strategiske mål.

Som nærmeste sparringspartner til den adm. direktør får du indflydelse på alle forhold, når det gælder økonomi og personale. Du bliver en del af hotellets ledelse, og får naturligvis ledelsesansvar for din egen afdeling.

Det er en træt kliché, men ikke to dage er ens her i huset. Du bliver hvirvlet ind i mange forskellige opgaver, og får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vores væsentligste aktiv er medarbejderne, og derfor er din rolle som ansvarlig for økonomi- og personalefunktionen afgørende vigtig for virksomhedens fortsatte succes.

Dine personlige vilkår forhandler vi på et attraktivt niveau med afsæt i dine kompetencer.

Hvornår?

Vi savner dig allerede – men venter gerne på den rigtige. 

Vil du vide mere?

Kontakt adm. direktør Peder J. Madsen, 40 62 40 57, pm@slet-dette.koldingfjord.dk.

Hotel Koldingfjord er ejet af Dansk Sygeplejeråd og Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.