Hjemmesiden skal opdateres. Månedens menukort printes. Der skal produceres indhold til de sociale medier, svares på anmeldelser på TripAdvisor og alle de andre platforme. Pludselig skal der også pakkes 200 snack-bokse til en virksomhed og forberedes bannere til den næste messe.

Og du skal gøre det hele.

Med andre ord: Du kan lide at have travlt med at bakke op om vores salg, markedsføring og kommunikation. Du får titel af salgs- og marketingsassistent. Men i virkeligheden søger vi en blæksprutte, der elsker at have travlt og løse mange forskellige opgaver i løbet af dagen.

Dine tætteste kolleger bliver vores salgschef og direktøren. Sammen med dem er du med til at udvikle og gennemføre hotellets salgs- og marketingsaktiviteter.

Hvem er du?

Du har erfaring fra et tilsvarende job, men det behøver ikke være fra hotelbranchen. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, selvstændig, struktureret og omhyggelig. Vi elsker kolleger, der selv byder ind med forslag, tager opgaver på sig - og ikke giver slip, inden vi er helt i mål.

Godt humør er nødvendigt, når opgaverne står i kø. Det samme er din evne til at prioritere din indsats.

Hvad tilbyder vi?

Først og fremmest bliver du en vigtig del af et ungt hold, hvor der er fokus på din udvikling, uddannelse og trivsel. Du får ansvar for opgaverne, og vil løbende blive udfordret.

Og så kommer du til at arbejde på et landets smukkeste og bedste konferencehoteller midt i skoven med udsigt over Kolding Fjord. Her er vi ca. 100 mennesker, der hver dag yder gæsterne vedkommende og personlig service. Det er vi gode til. Så gode, at vi i 2020 blev kåret som Årets Konferencecenter 2020.

Vi forhandler dine vilkår på et attraktivt niveau med afsæt i din erfaring og dine kompetencer.

Stillingen er på 37 timer, der overvejende er placeret mellem 8.00 og 17.00 på hverdage. Men forvent, at der kan være weekend- og aftenarbejde i forbindelse med arrangementer, messer og lign.

Hvornår?

Vi savner dig faktisk allerede, men venter gerne på den helt rigtige.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Peder J. Madsen på mail: pm@slet-dette.koldingfjord.dk eller telefon 75510000. 

Hotel Koldingfjord er ejet af Dansk Sygeplejeråd og Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.