Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Januar Hilsen


Godt nytår ønskes fra Hotel Koldingfjord

Et nyt år venter foran os, og vi er efter en skøn juleferie klar til at tage imod mange forventningsfulde gæster også i 2014.
2013 blev et spændende år, hvor vi bl.a. fortsatte vores store renoveringsprogram, der i 2013 omfattede renovering af restaurant og reception. I 2014 fortsætter vi med renovering, og i år er det dele af hotellets værelser og hotellets køkken, som står for tur.
2013 vil også blive husket for året, hvor vi, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV2, udviklede Kokke Knækker Cancer. Kokke Knækker Cancer blev en stor succes, som vi gentager i 2014.
Vi ser positivt på det kommende år og kan allerede nu se, at flere og flere vælger Hotel Koldingfjord. Både nye gæster, men også rigtigt mange loyale gæster, som har benyttet Hotel Koldingfjord i flere år.
Vi glæder os til et nyt spændende år, og vi ser alle frem til endnu et år med fantastiske oplevelser i samspil med vores gæster.

GODT NYTÅR

Peder J. Madsen
Adm. direktør


Konference-Team står klar


Det handler om tillid. På Hotel Koldingfjord holder vi hvad vi lover og vi indfrier dine forventninger. Et par af vore gæster siger bl.a.: ”Den smukke beliggenhed, de flotte lokaler, den venlige og kompetente service – kursisterne stortrives”  og ”I har kunden i centrum og jeg fornemmer, at I gør ALT for at vi lykkes med vores arrangement”.
Hotel Koldingfjords dygtige konferenceteam står klar til at tage imod din forespørgsel.
Mød os her
.


Tal der taler for sig selv


Efter et kursus eller konferencebesøg på Hotel Koldingfjord spørger vi arrangøren om netop deres oplevelser.
I 2013 svarede 77% af de adspurgte tilbage. Resultaterne taler for sig selv, og vi tør godt offentliggøre vores Servicekvalitetsindeks hver måned. F.eks. opnåede vi i december 2013 et samlet servicekvalitetsindeks på 90,6 ud af 100.
Du kan se alle resultaterne af vores gæsters oplevelser her.


Weekendophold


Det handler om oplevelser – få dem i Kolding.
Kolding byder på en række  kulturoplevelser og året starter med at TRAPHOLT fejrer 100 året for Børge Mogensens fødsel. Den 22. januar 2014 åbner en udstilling på TRAPHOLT med en stribe legendariske møbelklassikere fra Børge Mogensens hånd.
Den 1. februar 2014 slår Koldinghus dørene op for et fascinerende besøg i Da Vincis værksted. Her bliver mulighed for at opleve 65 store modeller af Da Vincis opfindelser.
Oplev det hele i forbindelse med et weekendophold på Hotel Koldingfjord – læs mere og book her.Åbent hus – søndag den 2. marts 2014


Traditionen tro holder Hotel Koldingfjord åbent hus den første søndag i marts. Vi glæder os til at præsentere dig for flotte opdækninger i vore selskabslokaler og spændende nye menuer søndag den 2. marts 2014 mellem kl. 12.00 og 16.00. Se mere her.


Januar menu Restaurant Koldingfjord


Hotel Koldingfjord har vel nok en af Danmarks smukkest beliggende restauranter med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hver måned sammensætter Køkkenchef Jesper Kristensen og hans team af dygtige kokke månedens menu ud fra årstiden råvarer.
Januar byder bl.a. på kammuslinger, oksefilet og vinteræbler. Se flere muligheder her.
Restaurant Koldingfjord er åben mandag til lørdag. Bordreservation anbefales.


Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her