Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Marts Hilsen


De første forårstegn er på vej..

Det er blevet en skøn tradition på Hotel Koldingfjord, at vi hvert år holder åbent hus den første søndag i marts. I år var ingen undtagelse og rigtigt mange gæster lagde vejen forbi og kiggede på de festdækkede lokaler og nød godt af de mange spændende smagsprøver fra hotellets køkken. Hotel Koldingfjord er altid åben for et uforpligtende besøg, så nåede I ikke forbi i søndags, så er I altid velkomne til at kigge forbi ved anden lejlighed.

Med det langsomt lunere vejr i disse dage oplever vi straks, at naturen omkring os kommer i festhumør. De første forårsblomster skyder op af jorden, og vores kokke har allerede været på vandreture i skoven på udkig efter de første spæde skud af ramsløgen. Foråret er på vej – det er sikkert og vist, derfor er vores sydvendte solterrasser også allerede gjort klar til dit besøg!

På gensyn til forårsstemning på Hotel Koldingfjord.


Påskeferie på Hotel Koldingfjord


Besøg Hotel Koldingfjord i Påsken og oplev tid til ro, refleksion og fordybelse. Pak en god bog i tasken og nyd forårets sol på terrassen - vi har lagt tæpper frem. I kan også låne cykler og tage ud og opleve noget af alt det Kolding byder på. ”Hjemme” på hotellet har vi forskellige hyggelige familiespil klar både inde og ude.

Læs mere om Påskeferie på Hotel Koldingfjord


Storslået Da Vinci udstilling på Koldinghus


Udstillingen med Leonardo Da Vinci’s opfindelser er blevet et kæmpe tilløbsstykke på Koldinghus. Udstilling er åben indtil 4. maj 2014, så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve geniets opfindelser på tæt hold.

Oplev Da Vinci i forbindelse med en miniferie på Hotel Koldingfjord.


Winemakers Dinner på Louisehøj


Onsdag den 9. april 2014 byder Hotel Koldingfjord på en helt speciel Winemakers Dinner i samarbejde med Sigurd Müller Vinhandel og det berømte vinhus Domaine Faiveley fra Bourgogne.

Arrangementet finder sted i private rammer i den gamle overlægebolig Louisehøj.

Læs mere om denne spændende aften her


Tænk allerede på efterårets mange mødeaktiviteter nu!


Er krisen blæst over eller er det blot generel forårsoptimisme?. Vi oplever på Hotel Koldingfjord væsentlig større indbooking for 2014 end tidligere. Det betyder, at der allerede nu er perioder i løbet af året, hvor der er fuldt booket. Har du mødeplaner for andet halvår af 2014, så lad os allerede nu tage en snak om mulighederne på Hotel Koldingfjord. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed til en uforpligtende snak, ligesom du er mere end velkommen til at lægge vejen forbi hos os. 

Hotel Koldingfjords konferenceteam står klar til dialog


Uhmm…. nye pausesnacks


Mødepauser skal gerne give ny energi til læring og ny viden. Hotellets køkkenteam har igennem den seneste tid arbejdet på udvikling af nye produkter på vores pausebuffeter. Du vil bl.a. opleve hjemmelavede energisnacks, müslibarer og energishots.

Pausesnacks der giver ny energi til hjernen og samtidig er god appetit og god samvittighed.


Anne vender tilbage som gæsteværtinde


Anne C. Jespersen er tilbage på Hotel Koldingfjord. Mange vil kende Anne fra hendes tid som assistent i vores konferenceafdeling, men nu indtager Anne en ny rolle som værtinde særligt dedikeret vores mange konferencegæster. Du vil som konferencegæst møde Anne helt ud på fortrappen, klar til at byde velkommen og guide dig og dine kolleger rundt på Hotel Koldingfjord. Anne står igen klar ved frokosten i restauranten, og hun er naturligvis altid klar, hvis der opstår spørgsmål undervej.

Mød også Anne i præsentationsfilmen


Restaurantmenu marts


Der er lyst længere og længere tid, og det betyder, at du som gæst i Restaurant Koldingfjord får den unikke udsigt over Kolding Fjord med som endnu en oplevelse. Vores kokke har igen sammensat en 9 retters menu med variation og mulighed for nye oplevelser.

Som altid er der naturligvis fisk på menuen og i denne måned serveres bl.a. rødfisk på surkål med løgkompot og beurre blanc. Denne ret kan vælges både som forret eller hovedret.

Er du frisk på at prøve ged? Så er muligheden her nu. Vi serverer ged med nordsørejer, rødbeder og rosmarin.

Til marts menuen har vores team af tjenere sammensat en vinmenu, der bringer dig hele verden rundt.

Velbekomme og på gensyn i Restaurant Koldingfjord.


Kokke Knækker Cancer 2014


Hotel Koldingfjord byder igen velkommen til Kokke Knækker Cancer lørdag den 25. oktober 2014. Kokke Knækker Cancer er blevet til i et tæt samarbejde med TV2 og Kræftens Bekæmpelse. Arrangementet ”Kokke Knækker Cancer” afvikles som kulmination på den store Knæk Cancer uge i uge 43.

Læs mere om Kokke Knækker Cancer


Hotel Koldingfjord · Fjordvej 154 · 6000 Kolding · Tlf.: 75 51 00 00 · hotel@koldingfjord.dk

Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev. Klik her