13-01-2022: Opdatering på COVID-19 restriktioner

Det er trygt at mødes på Hotel Koldingfjord. Vi har god plads, og følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne. De seneste to års pandemi har gjort os alle særdeles rutinerede i at sørge for trygge og sikre rammer omkring møder, måltider og overnatninger. 

Det er onsdag den 12. januar 2022 blevet offentliggjort hvilke Corona restriktioner, der bliver udfaset fra søndag den 16. januar 2022, og samtidig er det meldt ud, at der forventes yderligere afvikling af restriktioner den 31. januar 2022, hvis den stabile udvikling fortsætter.

Fra på søndag den 16. januar genåbnes bl.a. følgende aktiviteter:

  • Konferencer og foredrag – med max 500 siddende deltagere.

Øvrige restriktioner, der forlænges til og med den 31. januar:

  • Serveringssteder herunder restauranter og barer skal være lukket fra kl. 23–05. Udskænkning af alkohol skal stoppe kl. 22-05. I samme tidsrum er der generelt forbud mod salg af alkohol.
  • Indendørs arealkrav på 2 m2 pr. gæst for siddende gæster og 4 m2 pr. stående gæst.
  • Krav om mundbind/visir for gæster og ansatte i kontakt med gæster på indendørs serveringssteder. Gæster kan tage mundbind/visir af, når de sidder ned.
    Der er ikke længere undtagelse for mundbind for personalet, som kan forevise coronapas på serveringssteder.
  • Der er krav om håndsprit mv. til gæster og personale på serveringssteder.

Skulle I have bekymringer i forbindelse med afviklingen af jeres kommende arrangement på Hotel Koldingfjord, hører jeg meget gerne fra jer. Lad os drøfte, hvordan vi kan give jer ro i sindet, så I få den oplevelse hos os, som I forventer.  
Jeg og alle mine gode kollegaer glæder os meget til at byde dig og dine gæster velkommen på Hotel Koldingfjord. 

Med venlig hilsen
Hotel Koldingfjord AS

Peder J. Madsen
Adm. direktør/CEO
pm@koldingfjord.dk