En ferie på Hotel Koldingfjord er en fantastisk oplevelse. Hvad end det er et sommerophold eller miniferie i løbet af året, så bringer den smukke natur omkring hotellet ro og balance til krop og sjæl.

Nyd en skøn middag i Restaurant Koldingfjord, tag på vandretur i skoven eller bare ren afslapning på en af terrasserne med udsigt til fjorden.

Byder vejret i stedet på inde-hygge, kan du hoppe en tur i poolen med efterfølgende afslapning i saunaen eller besøge vores fitness område. 

Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med idéer til din næste ferie på Hotel Koldingfjord.

Weekend- og ferieophold

Forkæl jer selv og hinanden med et fantastisk weekend- eller selvforkælelsesophold på Hotel Koldingfjord. Med et ophold hos os garanterer vi rum til afslapning, fordybelse og naturskønne oplevelser. Vi hjælper jer gerne med at finde lige det ophold, der passer til jeres behov.

Se hvad vi tilbyder af ferieophold

Værelser

At overnatte på Hotel Koldingfjord er en unik og særlig oplevelse. Ikke to værelser er helt ens og alle 132 værelser har sin egen stemning og charme. Der er værelser med fjordudsigt eller udsigt til fredfyldt skov - med små ovale vinduer eller panoramaudsigt fra gulv til loft.

Se vores værelser

Naturlig skønhed

Hotellet er beliggende midt i den smukkeste natur direkte ned til Kolding Fjord og omkranset af 28 hektar fredsskov.
Her er højt til loftet og plads til at være til. Grønne plæner, stier i skoven og langs fjorden gør vores område til en naturperle. 

Oplev naturen omkring Koldingfjord

#hotelkoldingfjord
10
3123
1
3000
2
1

Vores smukke omgivelser indbyder til at tage billeder. Det er lige fra solopgangen, morgendisen over fjorden, den lækre frokostbuffet, løbeturen i skoven, bygningerne og vi kunne blive ved. Når du tager et billede og ligger det på Instagram med #Hotelkoldingfjord deler du det med alle os, der har en kærlighed til området, hotellet og naturen. For det skal du have tak. Følg med – bliv inspireret og kom helt tæt på et af Danmarks smukkeste og absolut bedste hotel- og konferencecentre.