Kom til hyggelig Skt. Hans aften på Hotel Koldingfjord onsdag den 23 juni.

Nyd en skøn middag i vores ala carte restaurant med udsigt til fjorden og vær med til en skøn midsommer aften.

Aftenens menu:

Carpaccio af dansk ungkvæg med grillet asparges,
ramsløgsmayo, surdejscrouton og bagt kry
108 kr.

Farseret hanekylling fra Gråsten med dampet asparges,
karotter, gulerodspure og sauce supreme
258 kr.

Solbærfromage med havrecrumble, små kys,
lakridsiscreme og rød syre
108 kr.

2 retter 345 kr. / 3 retter 438 kr.

Reserver bord til middag fra kl 18.00 og nyd den smukke fjordudsigt fra restauranten – book bord på tlf. 7620 8601

***

BÅLTALE

Kl. 21.00: Årets båltaler er radiovært og forfatter Søren Dahl.

Grillen bliver tændt op, så der vil også være mulighed for at købe frankfurter og fadøl på terrassen fra kl. 18.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften.