Torsdag den 29. oktober 2020 kl.18.00

Kom og få en fantastisk gourmet oplevelse på Louisehøj, hvor Piemonte trøfler er i centrum sammen med caviar fra verdens ældste caviar hus Caviar House & Prunier i Frankrig. Der vil være 16 serveringer inkl. vin. 

  • Østers - Porrer - Dehydreret caviar
  • Brioche - Safran - Kongekrabbe
  • Hvid Alba trøffel - Ristet kål - Nøddesmør
  • Foie gras - Kirsebær - Svesker & trøffel 
  • Croissant med modnet oksefedt
  • Lennarts surdej
  • Saltet smør fra Arla Unika
  • Saltet kulmule - Søsalat - Østers - Agurk & grønne æbler
  • Rødtunge - Baerii caviar - Sauce på muslinger
  • Saltbagt græskar - Oscietra caviar - Sorte oliven
  • Sika - Hengemt sommerbuk - Jordskok - Saltet valnødder
  • Den Hvide Dame - trøffel - gode råd med Karl Johan & portvin
  • Æbler fra Louisehøj - Mandler - Pastinak & Bora Bora vanilje
  • Madeleine
  • Financier
  • Cannelés

Der er begrænsede pladser så book allerede nu dit bord til Trøfler & Caviar aften på telefon 76 20 86 00 eller på konference@koldingfjord.dk. Pris pr. person kr. 2500,-

Køb billetter til Trøfler & Caviar aften her.