Vores bager Lennart giver dig her en lækker opskrift på spinatboller, der både er sunde og luftige og lige passer til en god eftermiddagssnack efter en tur i det fri eller til madpakken.

De er hurtige at bage og smager fantastiske, så brug en eftermiddag til at bage sammen med børnene, når I trænger til at hygge i køkkenet.

Til ca. 30 stk.

0,5 ltr. kold mælk
1,2 kg mel
2 æg
75 g. gær
75 g. sukker
10 g. salt
125 g. smør
125 g. spinat

Alle ingredienserne blandes sammen - undtagen spinaten.

Spinaten blendes og røres i dejen til sidst. 

Dejen æltes til den er glat og blank. (ca. 10 minutter langsomt og 2 minutter hurtigt)

Lad dejen hvile i en halv time, hvorefter du vejer dejen af til bollerne - ca. 60 gram pr. bolle. Lad dem herefter hæve til dobbelt størrelse.

Bages ved 200 grader i 6-7 minutter.