På Hotel Koldingfjord nytænker vi det traditionelle med øje for de individuelle løsninger, når du skal afholde dit næste møde, kursus eller konference. 

Vi er placeret centralt i Kolding med moderne AV-udstyr, inspirerende og funktionelle mødelokaler, der sikrer de bedste rammer for dit næste event.

Vi er kendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel-, kursus- og konferencecentre og det er vi stolte af. Hotel Koldingfjord er stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater.

Konferencelokaler

Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2 - 300 personer. I 2015 blev vores to største lokaler udvidet og giver mulighed for at kunne rumme mange forskellige arrangementer som f.eks. firmafester, årsmøder, generalforsamlinger, salgsmøder, kurser eller udstillinger.

Oplev vores Konferencelokaler

 

Mødepakker

Det skal være nemt og effektivt at holde møde eller konference på Hotel Koldingfjord.

Vores mødepakker rummer lige det, du har bruge for at du og dine gæster blot skal koncentrere jer om den faglige dagsorden. 

Bliv inspireret af vores mødepakker

Personlig vedkommende service

Som gæst er du altid vores hovedfokus. Vi lægger vægt på respekt, højt engagement, ordentlighed og traditionel og nærværende service, når du besøger os.

For os handler det om at vi gerne vil mødes med vores gæster i øjenhøjde med forståelse og respekt.

Kontakt din konferencevært

Når du planlægger et møde eller en konference på Hotel Koldingfjord kan du være sikker på, at vi tager hånd om hver eneste detalje. 

Vores konferenceteam har mange års erfaring og arbejder hver dag for at skabe de bedste møderammer for vores kunder. Brug os gerne til at sparre eller komme med input fra vores sted, som sikrer at du kan planlægge jeres arrangement bedst muligt. Har I bruge for en anderledes mødepause eller aktiviteter i løbet af jeres møde, står vi også klar med inspiration og et væld af muligheder til jer. Bl.a. rummer området omkring hotellet masser af muligheder for at udfolde sig. 

Kontakt os allerede nu for dit næste møde.

Vi glæder os til at se jer på Hotel Koldingfjord. 

De bedste hilsner
Alle os på Hotel Koldingfjord. 

Send din forespørgsel til vores konferenceteam