Hold en stemningsfuld Julefrokost ved fjorden

Når omgivelserne er noget særligt, bliver festen det også.

På Hotel Koldingfjord skaber vi rammerne for julefrokoster, der både samler, forkæler og efterlader indtryk.

Med udsigt over fjorden, historiske lokaler pyntet til jul og mad lavet med kærlighed, er alt lagt til rette for en uforglemmelig aften – og måske en rolig morgen derpå.


Kontakt os allerede i dag
- og lad os sammen skabe en uforglemmelig julefrokost til jer.


Buffet eller gourmet – I vælger stemningen

Uanset om I drømmer om en klassisk julebuffet eller en raffineret julegourmet-menu, har vi muligheden.

Maden tilberedes med sæsonens bedste råvarer og serveres i stemningsfulde omgivelser
- hvor der er plads til både samtaler og dansesko.


Julegourmet 2025


FORRET
Pocheret torsk med dampet rosenkål, hummer fumé og koral tuille
kr. 148,-

---

MELLEMRET
Saltet kammusling med brunet smør mayo, syltet pigeon æble og tørret æggeblommer
kr. 148,-

---

HOVEDRET
Enebær røget andebryst med stegt grønkål, cremet julesauce og tyttebær
kr. 279,-

---

OST
Gammel Knas creme med kvædekompot, saltet mandler og maltbrød
kr. 138,-

---

DESSERT
Mørk chokolade pude med kirsebær indlæg, syrlig sorbet og kirsebær støv
kr. 148,-

---

3 retter kr. 548,-
4 retter kr. 688,-
5 retter kr. 768,-

 

Hent og udskriv menuen 

 


Julebuffet 2025


STARTER:
Lille stykke smørrebrød med røget sild med peberrod, purløg og syltet rødløg.

---

PÅ BORDET:
Håndpillede rejer med sprød hjertesalat, citrusmayo og dildflager.
Gravad laks med sennep, fennikel og snaps.
Sprængt andebryst med ristet mandler, soya og kålskud.
Confiteret gris med syltet ribs, urtemayo og rød mizuna.

---

FRA BUFFET:
Friteret torsk med sauce på kapers og dild.
Confiteret andelår med vores rødkålskompot.
Sprødstegt Durocgris med æbler og vinterkål.
Slagterens oksejulepølse med glaceret skalotteløg.
Julesauce med aromatiske krydderier.
Små kartofler tilberedt i andefedt, hvidløg og timian.
Salat med rødkål, ristet kerner og sylt.
Grønkålssalat med sennep og honning.

---

DESSERT:
Udvalg af oste fra Arla Unika, smørristet rugbrød, sødt og sylt.
Hvid chokoladefromage med kirsebærgele og ristet mandler.
Julemazarin med yuzu og cremet friskost.

(Minimum 25 personer)

Hent og udskriv menuen

 

 

Desuden tilbyder vi:


VELKOMSTDRINK
kr. 82,- pr. person

---

ØL, VAND OG HUSETS ØKOLOGISKE VINE
ad libitum til kl. 22.00
kr. 484,- pr. person

---

FRI BAR MED ØL, VAND OG VIN
fra kl. 22.00 - 02.00
kr. 498,- pr. person

---

FRI BAR MED ØL, VAND, VIN OG SPIRITUS
fra kl. 22.00 - 02.00
kr. 748,- pr. person

---

NATMAD
Pølsevogn
kr. 168,- pr. person

---

OVERNATNING
inkl. morgenbuffet
kr.  550,- pr. person i dobbeltværelse

 


Private rammer eller fællesskab

Har I lyst til en aften i eget lokale – eller vil I være en del af en større fest?

Vi har løsninger til begge dele.

På Hotel Koldingfjord kan I sammensætte jeres julefrokost, så den passer til netop jeres team – hvad end I ønsker intimitet eller julelatter i større selskab.

Kombinér møde og middag

Ønsker I at starte med et møde og afslutte med middag og overnatning?

I vores tilstødende bygning på Louisehøj tilbyder vi eksklusive mødefaciliteter i private stuer med udsigt over fjorden.

Her kan I afholde dagens møde i ro og koncentration – og derefter gå direkte til aftenens festligheder.

Overnat og vågn op til fjorden

Gør julefrokosten til en helhedsoplevelse.

Check ind om eftermiddagen, nyd hjemmebagte æbleskiver og gløgg – og slut aftenen af med en god nats søvn i vores smukke værelser.

Morgenmaden står klar, når I vågner.


Er I klar til årets julefest?

Kontakt selskabschef Malte Strunge  i dag, og lad os sammen skabe en aften, I vil huske.

Kontakt ham på ms@koldingfjord.dk eller 76 20 86 06.

Magnoliesalen

Størrelse: 266 m2
Antal personer: maks 216

Bøgesalen I

Størrelse: 135 m2
Antal personer: maks 96

Bøgesalen I + II

Størrelse: 210 m2
Antal personer: maks 128

Lokale 625

Størrelse: 104 m2
Antal personer: maks 48

Lokale 605

Størrelse: 88 m2
Antal personer: maks 40

Lokale 603+604

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48

Lokale 622+623

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll I

Størrelse: 108 m2
Antal personer: maks 80

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll II

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 50

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll I+II

Størrelse: 180 m2
Antal personer: maks 152

Restaurant Koldingfjord I

Størrelse: 78 m2
Antal personer: maks 48

Restaurant Koldingfjord II

Størrelse: 56 m2
Antal personer: maks 40

Restaurant Koldingfjord I+II

Størrelse: 134 m2
Antal personer: maks 80

Holbøl + Restaurant Koldingfjord

Størrelse: 523 m2
Antal personer: maks 300

Louisehøj

Kun det bedste. Kun for jer.