Slotssøbadet & Dronning Dorotheas Badstue

Midt i Kolding med udsigt til Slotssøen ligger Slotssøbadet - et badeland med varmvandsbassin, dampbade og sauna. Der er hele året et tropisk klima i badelandet og en barfodscafé til de, der ikke ønsker at bade.

Du kan købe din indgangsbillet til Slotssøbadet i vores reception til en specialpris. Husk at stille din p-skive, når du parkerer ved Slotssøbadet (4 timers gratis parkering).

Læs mere om Slotssøbadet

I forbindelse med Slotssøbadet ligger også Dronning Dorotheas Badstue, hvor du kan nyde en fantastisk wellnessoplevelse. Badstuen har koldvandsbassin, dampbad, sauna, udendørs sauna, duftbassin samt et saltvandsbassin. Desuden tilbyder Badstuen diverse wellnessbehandlinger, som eks. massage, mudderindpaking og hydrospamassage.

Du kan købe din indgangsbillet til Dronning Dorotheas Badstue i vores reception til en specialpris. Wellnessbehandlingerne betales særskilt og skal bookes på forhånd - vores reception hjælper dig gerne. Bemærk venligst, at der fredag-søndag samt på helligdage kun er adgang til Badstuen, hvis du har booket en behandling.

Husk at stille din p-skive, når du parkerer ved Slotssøbadet (4 timers gratis parkering).

Læs mere om Dronning Dorotheas Badstue og book din behandling