Restaurant Koldingfjord
Restaurant Koldingfjord er åben fra mandag til lørdag fra kl. 18.00 - 22.00.
Nyd et afbalanceret og veltilberedt måltid i vores restaurant i smukke og dæmpede omgivelser med udsigt direkte til Kolding Fjord.
Hver måned lader vores kokketeam sig inspirere af verden omkring og sammensætter nye spændende menuer i tråd med sæsonens råvarer. Der anvendes i videst mulig udstrækning altid danske råvarer - og gerne indkøbt fra lokale producenter.
På nuværende tidspunkt tilbyder vi samme menu i både Restaurant Koldingfjord og Café Louise.
5 retters menu
Sammensæt din egen menu ud fra følgende retter:
RØDBEDE OG VODKA MARINERET LAKS MED CITRONMAYO, SKILT PEBERRODSFLØDE & SPRØDE CROUTONER*
128,-
TERRIN PÅ BRAISERET SVINESKANK MED TYTTEBÆR, PIGEONÆBLER & RØD MIZUNA*
108,-
STEGT ANDEBRYST MED CROQUETTE PÅ CONFITEREDE ANDELÅR, RØDKÅLSPURÉ & SØDE KARTOFFELKUGLER*
258,-
KRY PÅ SMØRSTEGT MALTBRØD & BLOMMER I ANIS SIRUP
108,-
RIS Á LA MANDE SOM FROMAGE MED KIRSEBÆRSORBET & BRÆNDTE MANDLER*
108,-
3 retter 448,- DKK
4 retter 528,- DKK
5 retter 618,- DKK
priser pr. person
* 4 retters menu til weekendophold
A la carte
KROGMODNET RIBEYE 300 g
med håndskårne fritter og Sauce Bearnaise
298,-
STEGT TORSK
med bagt selleri og cremet sauce
288,-
Serveres mandag - lørdag kl. 18.00 - 22.00
Gældende fra 5. november til og med 17. december 2020
6 retters menu
Sammensæt din egen menu ud fra følgende retter:
KRABBETOAST, GLASKÅL OG DILD *
108,-
JORDSKOK, BRUNET SMØR OG HASSELNØD *
98,-
VOL-AU-VENT, KALVEBRISSEL OG SVAMPE
98,-
DYRERYG, TÆRTE OG BLOMKÅL *
268,-
OSTEBORD MED SØDT OG SYLT
138,-
PÆRE, CITRON MELISSE OG HVID CHOKOLADE *
98,-
3 retter 458,- DKK
4 retter 538,- DKK
5 retter 618,- DKK
6 retter 688,- DKK
* 4 retters menu til weekendophold
Vinmenu
KRABBETOAST, GLASKÅL OG DILD*
2017, Sancerre – Sélection Premiere, Guy Saget, Loire, Frankrig
per glas 130,-
per flaske 588,-
JORDSKOK, BRUNET SMØR OG HASSELNØD
2015, Chardonnay – Charlk Hill, Chalk Hill Estate Winery, Sonoma Coast, USA
per glas 135,-
per flaske 598,-
VOL-AU-VENT, KALVEBRISSEL OG SVAMPE*
2014, Blauer Spätburgunder, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland
per glas 125,-
per flaske 568,-
DYRERYG, TÆRTE OG BLOMKÅL*
2016, Shiraz & Cabernet Sauvignon, Elderton, Barossa Valley, Australien
per glas 110,-
per flaske 498,-
OSTEBORD MED SØDT OG SYLT
2014, Côtes Du Jura, Domaines Henri Maire, Jura, Frankrig
per glas 105,-
per flaske 468,-
PÆRE, CITRON MELISSE OG HVID CHOKOLADE*
2009, Beerenauslese, Rudolf Payer, Neusiedler-see, Østrig
per glas 110,-
per flaske 498,-
A la carte
KROGMODNET DANSK RIBEYE 300 g
med håndskårne fritter og sauce bearnaise
325,-
STEGT TORSK
med selleri og sennepssauce
268,-
Serveres mandag - lørdag kl. 18.00 - 22.00
Gældende fra 3. oktober til og med 6. november 2019
5 retters menu
Sammensæt din egen menu ud fra følgende retter:
STEGT TORSK MED VAGTELÆG, RØDBEDER & SENNEPSSAUCE*
118,-
ANDEBRYST MED RÆDDIKE, RADICCHIO & BRUNET SMØR
108,-
BRAISEREDE SVINEKÆBER MED JORDSKOKKER & SKORZONERROD*
268,-
OSTEBORD*
118,-
TYND TÆRTE MED ÆBLER & CREMEFRAICHE IS*
98,-
3 retter 458,- DKK
4 retter 578,- DKK
5 retter 648,- DKK
* 4 retters menu til weekendophold
A la carte
KROGMODNET RIBEYE 300 g
med håndskårne fritter og sauce bearnaise
328,-
STEGT HELLEFLYNDER
med jordskokker & sennepssauce
268,-
STEGT SELLERIBØF - 100% ØKOLOGISK & 100% VEGETARISK
med urter, jordskokker, hasselnød & skorzonerrod
218,-
Serveres mandag - lørdag kl. 18.00 - 22.00
Gældende fra 4. januar til og med 3. februar 2021
5 retters menu
Sammensæt din egen menu ud fra følgende retter:
STEGT JOMFRUHUMMER MED GRÆSKAR OG GULEROD*
128,-
OKSEHALETERRIN MED ARONIABÆR OG PEBERROD*
108,-
SVAMPEFARSERET VILDTFILET MED SYLTEDE LØG OG VILDTSAUCE*
268,-
GAMMEL KNAS MED SØDT OG SYLT
138,-
SYLTET PÆRE MED HVID CHOKOLADE OG KEFIR*
98,-
3 retter 458,- DKK
4 retter 578,- DKK
5 retter 648,- DKK
* 4 retters menu til weekendophold
Serveres mandag - lørdag kl. 18.00 - 22.00
Gældende fra 1. oktober til og med 4. november 2020