På Hotel Koldingfjord har vi mellem jul og nytår 2016 gennemført renovering af 39 dobbeltværelser. Det har været vores ønske at tilfører nye farver uden at gå på kompromis med den ro og balance som Hotel Koldingfjords værelser er kendte for.

I Dagmar og Christians Palæer er der bl.a. benyttet 3 forskellige vægfarver, en på hver etage, og disse farver matcher nye sengetæpper, sengegavle og den øvrige møblering, der bl.a. omfatter designikoner fra Nanna Ditzel og Arne Jacobsen. Værelserne er også tilført nye elementer, bl.a. et nye sofa bord designet af arkitekt Thomas Pedersen.

I efteråret 2016 videreførte vi ligeledes vores samarbejde med kunstner Leif Sylvester. Leif Sylvester har tidligere leveret en unik vægudsmykning til hotellets reception og nu er det blevet til 24 unikke billeder til værelser i Dagmar og Christians Palæer. Billedserien er blevet til på grundlag af en af Sylvesters farverige plakater, som Sylvester har arbejdet videre på. Billedserien kaldes Forandring og hvert billede er med til at give værelserne i de to smukke gamle palæer yderligere sjæl.