Her på Hotel Koldingfjord glæder vi os hvert år til at byde velkommen til glade gæster i julestemning, når vi byder indenfor i vores smukke rammer til årets julearrangementer.

Vi har i år, af hensyn til COVID-19 situationen, valgt at give de traditionelle fælles julearrangementer med buffet og musik en pause.

Vi tilbyder dog stadig JULEGOURMET-middag til jer, der ønsker at afholde en hyggelig aften i julepyntede lokaler i jeres eget lokale eller hvis I er nogle få, der blot ønsker at komme og nyde en julemiddag i vores restaurant.

Julefest på Hotel Koldingfjord

På Hotel Koldingfjord ved vi alt om, at hyggelige omgivelser spiller en afgørende rolle for julefrokosten.

Vores medarbejdere står klar til at byde dig og dine kolleger indenfor i de smukke julepyntede selskabslokaler, og i køkkenet glæder køkkenchefen sig til at kræse om jer med vores hjemmelavede julelækkerier.

Kontakt os allerede i dag på telefon 76 20 86 00 eller skriv en mail til os – og lad os sammen skabe en uforglemmelig julefrokost til jer. 


Ophold

Til alle virksomheder og selskaber tilbyder vi mulighed for at kombinere julefrokosten med et ophold på Hotel Koldingfjord.

Tjek ind allerede om eftermiddagen. Nyd hjemmebagte æbleskiver med gløgg og slut aftenen af med en overnatning i vores skønne værelser.

Overnatning

Kr. 475,- pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- 
Inkl. stor morgenbuffet.

Gløgg og æbleskiver kr. 95,- pr. person