Her på Hotel Koldingfjord glæder vi os hvert år til at byde velkommen til glade gæster i julestemning, når vi byder indenfor i vores smukke rammer til årets julearrangementer.

Om I er til traditionel julebuffet eller julemenu, er op til jer og jeres ønsker.
På udvalgte dage tilbyder vi også julefrokost arrangementer med musik i vores restaurant, der giver små og store virksomheder mulighed for at være med til en festlig aften.

Her i 2020 er det den 27. og 28. november samt den 4. og 5. december. 

Se vores julefrokost brochure lige her.

Årets fest for medarbejderne
Virksomhedens julefrokost er et af årets absolutte højdepunkter med tid og plads til at hygge sig sammen med kollegerne på tværs af faglighed og jobfunktion med god mad og et godt glas vin.

Det er en god anledning for virksomheden til at sige tak til medarbejderne for indsatsen gennem året, og mange virksomheder ønsker derfor også, at den skal foregå under særligt hyggelige former.

Julefest på Hotel Koldingfjord
På Hotel Koldingfjord ved vi alt om, at hyggelige omgivelser spiller en afgørende rolle for julefrokosten.

Vores medarbejdere står klar til at byde dig og dine kolleger indenfor i de smukke julepyntede selskabslokaler, og i køkkenet glæder køkkenchefen sig til at kræse om jer med vores hjemmelavede julelækkerier.

Kontakt os allerede i dag på telefon 76 20 86 00 eller skriv en mail til os – og lad os sammen skabe en uforglemmelig julefrokost til jer.