Spis godt til festen

Mad og drikkevarer hører til god fest. I vores selskabskort kan du gå på opdagelse i en række menuforslag. Vi har fokus på det lokale, økologi, spændende vegetarretter og høj kvalitet i såvel råvarer som tilberedning og anretning.

Menuen til en fest hos os bliver altid til i et tæt samarbejde med vores gæster, og vi kan imødekomme næsten alle særlige ønsker.

Vinkortet er nøje sammensat af vores sommelier, der altid er på udkig efter gode vine fra nye, spændende huse og områder - men naturligvis også har blik for klassikerne.

God fornøjelse!


Vi er med dig hele vejen

Malte Strunge er selskabschef på Hotel Koldingfjord.
Han sørger for, at netop din fest bliver præcis, som du drømmer om.

Kontakt ham på ms@koldingfjord.dk eller 76 20 86 06.

Magnoliesalen

Størrelse: 266 m2
Antal personer: maks 216

Bøgesalen I

Størrelse: 135 m2
Antal personer: maks 96

Bøgesalen I + II

Størrelse: 210 m2
Antal personer: maks 128

Lokale 625

Størrelse: 104 m2
Antal personer: maks 48

Lokale 605

Størrelse: 88 m2
Antal personer: maks 40

Lokale 603+604

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48

Lokale 622+623

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll I

Størrelse: 108 m2
Antal personer: maks 80

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll II

Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 50

Restauranten på Hotel Koldingfjord

Holbøll I+II

Størrelse: 180 m2
Antal personer: maks 152

Restaurant Koldingfjord I

Størrelse: 78 m2
Antal personer: maks 48

Restaurant Koldingfjord II

Størrelse: 56 m2
Antal personer: maks 40

Restaurant Koldingfjord I+II

Størrelse: 134 m2
Antal personer: maks 80

Holbøl + Restaurant Koldingfjord

Størrelse: 523 m2
Antal personer: maks 300

Louisehøj

Kun det bedste. Kun for jer.