På Hotel Koldingfjord har vi fået meget foræret, og vi deler det gerne med jer næste gang, I skal holde et selskab eller en fest i Kolding. 

Nyd at være "gæst til egen fest"
Når I vælger Hotel Koldingfjord, lægger I jeres arrangement i professionelle hænder. Vi har styr på alle detaljer og de ønsker i måtte have til jeres helt specielle dag.

Selskabsmenu

Vi udarbejdet en bred vifte af sæsoninspirerede menuforslag, der vil gøre det lettere for jer at tilrettelægge netop jeres arrangement. Vi hører også gerne fra jer, såfremt I har særlige ønsker.

Se vores selskabskort

Selskabslokaler

I vores smukke selskabslokaler Holbøll 1 og 2 med panoramaudsigt til fjorden byder vi velkommen indenfor til jeres næste fest. Kombinér førsteklasses gastronomi og den smukkeste udsigt - det skaber en perfekt festoplevelse.

Fest på Hotel Koldingfjord

Selskab & fest

Hos Hotel Koldingfjord er vi specialister i at gøre dit arrangement, fest eller særlige dag, til en helt unik oplevelse for dig og dine gæster.
Du er i de bedste hænder og vores selskabsteam står klar til at rådgive dig.

Bryllup / Konfirmation / Fødselsdag / Reception / Firmafest

Når du planlægger et arrangement på Hotel Koldingfjord, kan du være sikker på, at hver en detalje er lagt i trygge hænder.

Vores restaurantchef og køkkenchef står til rådighed i alle planlægningsfaser, og med mange års erfaring kan de sammen med dig sammensætte den helt rigtige festmiddag med menu og vine.

I samspil med vores konferenceafdeling er både køkkenchefen og restaurantchefen klar til at modtage din forespørgsel.

Se dit selskabs team her