Gæsterne har talt

DANMARKS BEDSTE KONFERENCECENTER

Fokus på forskellighed er nøglen til succes. Det konstaterede direktør, Peder J. Madsen, stolt og glad, da vi fik beskeden om, at Hotel Koldingfjord er kåret som Årets Konferencecenter 2020. 

"Det er et tydelig bevis på, at Hotel Koldingfjords medarbejdere virkelig evner at sætte sig i gæsternes sted. Vedkommende personlig service er nøglen til gæsterne, og det er fantastisk, at de kvitterer for det på denne måde, " siger Peder J. Madsen.

"Hotel Koldingfjord er særdeles priviligeret i kraft af en både central og naturskøn beliggenhed i skoven ned til Kolding Fjord. Det er et stort aktiv, men det forpligter også i ganske særlig grad. Derfor er vi også meget fokuserede på, at vores service og gæsternes oplevelse også matcher de smukke rammer," forklarer Peder J. Madsen.

Det er sammenslutningen Danske Konferencecentre, der står bag den eftertragtede pris Årets Konferencecenter. Sammenslutningen tæller flere end 100 af landets bedste uafhængige møde- og konferencecentre, heriblandt Hotel Koldingfjord, og hjælper blandt andet partnerne med netværk, kurser og bookingservice. 

"Desuden forpligter vi vores partnere til at lade konferencegæsterne evaluere deres oplevelse, og det er de evalueringer, der alene udgør grundlaget for kåringen af Årets Konferencecenter," forklarer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.  

 

DANISH MEETING & EVENT AWARD 2020

Hotel Koldingfjord er desuden nomineret til en Danish Meeting & Event Award 2020 i kategorien: "Best venue - Meeting Design".

Danish Meeting & Event Award er prisen, hvor de bedste leverandører og steder i mødebranchen hyldes. Prisuddelingen finder sted ved et stort awardshow på Nordic Meetings & Events EXPO 2020 senere på året i København. Prisen skulle være uddelt allerede i marts 2020, men blev grundet COVID-19 situationen udsat til senere på året.

DANISH TRAVEL AWARD 2018

De 18 priser ved årets Danish Travel Awards blev onsdag d. 3. oktober 2018 uddelt ved festlig sammenkomst i Cirkusbygningen i København. Kun en DTA-vinder fra 2017 beholdt sin førsteplads.

Omkring 350 branchefolk fra den danske rejsebranche var onsdag aften samlet til den årlige uddeling af Danish Travel Awards, der i år var arrangeret STANDBY.dk for 24. gang.

Vinderne af de 18 priser ved årets Danish Travel Awards var primært fundet via analyseinstituttet Epinions udvidede Danmarkspanel. Her kunne over 2.000 medlemmer, ligeligt fordelt over landet på blandt andet alder, bopæl og uddannelse, stemme. Og navnlig vægtningen af panelets vurdering af kvalitet talte højt, da vinderne skulle findes i det omfattende statistiske materiale.

Hotel Koldingfjord vandt prisen for Bedste Hotel udenfor hovedstaden

Læs hele artiklen og se alle vinderne på standby.dk